BU FORUMDA BUNU ANLAYAMAYANLAR VAR HİSLERİME TERCÜMAN OLDUNKamu kurumunda tamamen mantık işler, Citaro güzel araç verelim, Otokar güzel araç kesin beğenirler diye kimse düşünmüyor.
BU FORUMDA BUNU ANLAYAMAYANLAR VAR HİSLERİME TERCÜMAN OLDUNKamu kurumunda tamamen mantık işler, Citaro güzel araç verelim, Otokar güzel araç kesin beğenirler diye kimse düşünmüyor.
Neyse arkadaşlar çok tartışmıyalım yoksa yine konu kilitlerBU FORUMDA BUNU ANLAYAMAYANLAR VAR HİSLERİME TERCÜMAN OLDUN
O nasıl cümle ya durumlara dikkat et falan. Asıl sen dikkat et. Üzerine neden alındın.Benim hakkında mı konuşuyorsunuz yoksa reklamlı iett derken bence durumlara dikkat etsen iyi olur
iettnin şerefi patlattı be reis. irfan demet bile iettnin namusunu bu kadar düşünmüyordurO nasıl cümle ya durumlara dikkat et falan. Asıl sen dikkat et. Üzerine neden alındın.
Reklamlı iett ile reklamlı öho birleştirilmesi hataydı. Iettnin şerefini iki paralık etmeye kimsenin hakkı yok.
Reklamlı öho diye bi başlık bile yoktu önceden.
Öho da sadece çift katlılarda reklamlı alılıyor o zaman ulaşım aş ile öho anlaşmasaydıO nasıl cümle ya durumlara dikkat et falan. Asıl sen dikkat et. Üzerine neden alındın.
Reklamlı iett ile reklamlı öho birleştirilmesi hataydı. Iettnin şerefini iki paralık etmeye kimsenin hakkı yok.
Reklamlı öho diye bi başlık bile yoktu önceden.
Açtığınız başlığın hiçbir sorunu yok. Aktif olarak kullanılıyor. Reklam yapıştırılmış ÖHO ve İETT araçları paylaşılıyor@Rick Grimes hocam haksız mıyım bu iett ile öho reklam araçlarını ben açtım hala düzgün konuşmuyor burada da başka konularda da
Neye göre düzgün mesela. Herkes kimsenin her mesajını beğenmek zorunda değil.@Rick Grimes hocam haksız mıyım bu iett ile öho reklam araçlarını ben açtım hala düzgün konuşmuyor burada da başka konularda da
Neyse tartışmıyalım sonra kitlenir yazamayızNeye göre düzgün mesela. Herkes kimsenin her mesajını beğenmek zorunda değil.
Hataydı başlık birleşmesi.
Özür dileNeyse tartışmıyalım sonra kitlenir yazamayız
Ayrıca bu başlığı hiçbir zaman birleştirmedim. En başından beri İETT ve ÖHO olaraktı zatenAçtığınız başlığın hiçbir sorunu yok. Aktif olarak kullanılıyor. Reklam yapıştırılmış ÖHO ve İETT araçları paylaşılıyor
Bu konuya ben de katılıyorum.Yusuf'a gereksiz yükleniyorsunuzBende farkındayım yusuf atay çoğu zaman kopyala yapıştır haber paylaşıyor. Ama sonuç olarak gözlemlediğim kadarıyla kendi halinde biri.
İstiyorum ki huzur içerisinde etkileşim olsun gerginliğe yer olmasın. Baktım yusuf kendini bile savunmamış bari dedim ben savunuyum. Yani yusufu değil adaleti aslında.
İrfan demet elinden geleni yapıyor bence, hatları kısaltma konusunda her ne kadar hemfikir olmasam da , alanında iyi olduğunu düşünüyorum.iettnin şerefi patlattı be reis. irfan demet bile iettnin namusunu bu kadar düşünmüyordur
Semihle üzerime gelirken hiç öyle bi halin yoktu ama hat konusundaİrfan demet elinden geleni yapıyor bence, hatları kısaltma konusunda her ne kadar hemfikir olmasam da , alanında iyi olduğunu düşünüyorum.
Kim üzerine gelmiş, kendin yazıp kendin çiziyorsunSemihle üzerime gelirken hiç öyle bi halin yoktu ama hat konusunda
Şaka mısın senKim üzerine gelmiş, kendin yazıp kendin çiziyorsun
Boşveeer . Bak sonunda bizde zararda çıkarız AutobusKim üzerine gelmiş, kendin yazıp kendin çiziyorsun
Görünce aklıma geldi şu GRL koltuklardan nefret ediyorum ya.Ben de bir kez bindiğim CNG'li Cobra'da sırtım ağrımıştı o koltuktanA-1854 -> 2014 Güleryüz Cobra GM-290 LF - 98KM
Ekli dosyayı görüntüle 82752
21.09.2025 15:04 - Sabahattin Zaim Üniversitesi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.