Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Benim hakkında mı konuşuyorsunuz yoksa reklamlı iett derken bence durumlara dikkat etsen iyi olur
O nasıl cümle ya durumlara dikkat et falan. Asıl sen dikkat et. Üzerine neden alındın.

Reklamlı iett ile reklamlı öho birleştirilmesi hataydı. Iettnin şerefini iki paralık etmeye kimsenin hakkı yok.

Reklamlı öho diye bi başlık bile yoktu önceden.

O nasıl cümle ya durumlara dikkat et falan. Asıl sen dikkat et. Üzerine neden alındın.

Reklamlı iett ile reklamlı öho birleştirilmesi hataydı. Iettnin şerefini iki paralık etmeye kimsenin hakkı yok.

iettnin şerefi patlattı be reis. irfan demet bile iettnin namusunu bu kadar düşünmüyordur

Öho da sadece çift katlılarda reklamlı alılıyor o zaman ulaşım aş ile öho anlaşmasaydı

Konu sahibi
@Rick Grimes hocam haksız mıyım bu iett ile öho reklam araçlarını ben açtım hala düzgün konuşmuyor burada da başka konularda da
Açtığınız başlığın hiçbir sorunu yok. Aktif olarak kullanılıyor. Reklam yapıştırılmış ÖHO ve İETT araçları paylaşılıyor

Konu sahibi
Açtığınız başlığın hiçbir sorunu yok. Aktif olarak kullanılıyor. Reklam yapıştırılmış ÖHO ve İETT araçları paylaşılıyor
Ayrıca bu başlığı hiçbir zaman birleştirmedim. En başından beri İETT ve ÖHO olaraktı zaten

Bende farkındayım yusuf atay çoğu zaman kopyala yapıştır haber paylaşıyor. Ama sonuç olarak gözlemlediğim kadarıyla kendi halinde biri.

İstiyorum ki huzur içerisinde etkileşim olsun gerginliğe yer olmasın. Baktım yusuf kendini bile savunmamış bari dedim ben savunuyum. Yani yusufu değil adaleti aslında.
Bu konuya ben de katılıyorum.Yusuf'a gereksiz yükleniyorsunuz

Geri
Üst Alt