İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

146 31 bu bölgeler de çok iğrenç araçlara sahip komple bir temizlik şart yolcularına üzülüyorum
Şuan çevremdeki en kötü bölgeler

146 bölgesi
142-142A-144A bölgesi
98-98KM-79FY-78ZB bölgesi (Cngli cobralar benden torpilliler ama yaş ve model açısından yetersiz bölge (Özellikle C-1623 temsası))

Bugün kayaşehirde kaza yapan akiayı taşınmasaydık oradan gidip bakardım nasıl olmuş diye umarım ciddi değildir
1753375627998.png

Hemde yeni Akia Firuze Sitesinde olmuş, hiç olayla ilgili haber bulamadım ciddi değil sanırım

Tamda şimdi buldum haberi K1622 2 yıl önce başakşehirde yolcular varken yanmış

Tamda şimdi buldum haberi K1622 2 yıl önce başakşehirde yolcular varken yanmış

Yandı diye duymuştum ama bi bulamamıştım haberini ilk defa gördüm sağolun.Plakayı aratınca çıkıyormuş meğersem ben kapı kodunu aratıyordum

Son düzenleme:

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Wowturkey.com Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

• WowTurkey.com 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.