2025 modelleri gayet iyi yine satılırdı ama başka markalar da olabilirdi tabi en azından Akia alınmayabilirdi
Bunu bende bekliyorum en sevdiğim TCV'lerden biriydi. 76O'da çok binmiştimA-1805 ne alacak acaba? Araç 1.5 yıldır yok.
İsuzu, MB, Man gibi markaların fabrikaları var türkiyede. Türkiye otomobil markası cenneti BMC alınma sebebi bayilerin agresif bir indirim politikası sergilemesi sonucunda yok fiyatına satmaları 500 bin lira kredi çekene 3 milyona yeni kasa bmc veriiyorlar. Eski kasa BMC’de de arz-talep dengesizliğinden ötürü bir ucuzluk hakim sanıyorumTabi Türkiyede daha fazla marka olsa ve Ünlü markalar fabrika kursaydı şuan Bmc falan alınmazdı.
142-142A-144A bölgesindeki eski cobra ve tezeller olan İOAŞ araçlarını deneyimleyin sıcak bir yaz günü. Procitylere dua edersinizİlk konuyu da ben başlatıyorum. ÖHOlardaki tüm Procityler yok olmalı![]()
Şuan çevremdeki en kötü bölgeler146 31 bu bölgeler de çok iğrenç araçlara sahip komple bir temizlik şart yolcularına üzülüyorum
Bugün kayaşehirde kaza yapan akiayı taşınmasaydık oradan gidip bakardım nasıl olmuş diye umarım ciddi değildir
Yandı diye duymuştum ama bi bulamamıştım haberini ilk defa gördüm sağolun.Plakayı aratınca çıkıyormuş meğersem ben kapı kodunu aratıyordumTamda şimdi buldum haberi K1622 2 yıl önce başakşehirde yolcular varken yanmış
![]()
Başakşehir ilçesinde, İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri (İETT) otobüsü alev alev yanarak kül oldu. - Haftalık Gazete
Başakşehir’de seyir halindeki bir İETT otobüsü, motor kısmında çıkan yangın sonucu kullanılamaz hale geldi. Yangın, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir İETT durağının önünde meydana geldi. 34 TP 7837 plakalı körüklü otobüsün motor kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı...haftalikgzt.com
T1084'ün kaydı bile silinmiş o araca başka bir şey olmuş olabilir. Normalde yansa bile sistemde kodu plakası çıkardı çıkmıyorK1622 ye ne oldu yanmışmıydı? Ayrıca T1084 e ne olmuştu?
T1084 direkt ayrıldı sanırım. Akıbeti belli değil.T1084'ün kaydı bile silinmiş o araca başka bir şey olmuş olabilir. Normalde yansa bile sistemde kodu plakası çıkardı çıkmıyor
Bence yanmıştır ama neden gözükmüyor ilginçT1084'ün kaydı bile silinmiş o araca başka bir şey olmuş olabilir. Normalde yansa bile sistemde kodu plakası çıkardı çıkmıyor
Şöyle bir görsel buldum. 2017'de bir şey olmuş hizmet dışı kalmış @tolga
Ekli dosyayı görüntüle 74733
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.