Tema düzenleyici

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (Öhö)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D0836
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İstediği kadar iyi çalışsın, -o koltuk mesafesi ve motor sesi yüzünden- binmek istemeyeceğim birkaç modelden biridir.
O en arka koltuk... Fobimdir ama her sefer gider oraya yan bir şekilde otururum. 1.50 cm ve 45 kg olsan bile sığmazsın mühendislik harikası resmen boş kalsın diye yapılmış.

Aracın vasatlığını geçtim, eski araçtan sadece 2-3 yaş daha genç. Bu, sırf değişiklik olsun diye yapılmış değişiklikten başka bir şey değil.

Dahil olduğu grubun kazandırdığı paranın az olduğunu düşünmüyorum. Zaten bölgesi birçok güzel araca sahip.

Aracın vasatlığını geçtim, eski araçtan sadece 2-3 yaş daha genç. Bu, sırf değişiklik olsun diye yapılmış değişiklikten başka bir şey değil.

Dahil olduğu grubun kazandırdığı paranın az olduğunu düşünmüyorum. Zaten bölgesi birçok güzel araca sahip.
Sahibinin maddi durumunu bilemeyiz ayrıca araç alırken parça sıkıntısına göre araç alınıyor BMC nin de her yerde parçası var ama 2015 almak yerine 2017 alsaydı daha iyi olurdu tabi ki

Ne cobracı çıktı nasıl bilmiyorum tabi Güleryüzde hayırlı olsun mr diyim. Sonuçta Iveco man falan alamazlar.
"IVECO." allah korusunda "MAN." 'ı gerçek anlamda çıkarım olmadan sonsuza kadar istiyorum ve seviyorum. "IVECO." 'nun yerine inşallah yeni kasa "OTOKAR KENT LF." ailesi bir an önce satışa sunulur.🤝🤝🤝😀😀😀😮😮😮🦁🦁🦁🔥🔥🔥🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧿🧿🧿★★★

Son düzenleme:
Hocam Conectolar da o kadar iyi değil test edildi denendi tarafımdan
Piyasaya bakılırsa sağlamlık açısından en iyisi şuan conecto gözlemlerime dayanarak söylüyorumki otokar cobra bmc gibi araçlar kullanılmaya başlandığı günden kısa süre sonra hemen motor arızası fren körük arızası veriyorlar ama conectoda hiç öyle bişey görmedim ben mal sahibi olsam direkt conecto alırdım yakıt tüketimi de çok az bu arada

Gece bakıcam arıza vermişse bu iki araç kendini asmaya gidicem 🤣
Tam helallik istemeye geliyordum ki çok şükür Trafikmiş kırmızıyı görünce korktum valla 😅 55 dk geç kalkmış

Ekran görüntüsü 2025-07-16 220900.png

A.271 'in aracı en eski renk sistemindeydi ben geçmişte 500A hattında çalışırken kadıköyde çok görmüştüm yani koyu mavi lâcivert koyu yeşil renkliydi ondan sonra damalı turkuvaz renkli ve en sonunda ise damalı açık sarı renkliydi böylece "OTOKAR." markasının kaliteli olduğunu birkez daha gördüm. "TEBRİKLER OTOKAR." 🤝🤝🤝😀😀😀😮😮😮🦁🦁🦁🔥🔥🔥🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧿🧿🧿🧊🧊🧊★★★
Otokar ❌❌❌
Hurdakar✅✅✅✅

Geri
Üst Alt