Araç tertemiz normalBuna değil 11 milyon 1 milyon bile verilmez, nasıl bir fahiş fiyattır bu
Araç tertemiz normalBuna değil 11 milyon 1 milyon bile verilmez, nasıl bir fahiş fiyattır bu
O zaman durum farklı.Hatla beraber satılık abi normal
İstediği kadar temiz olsun, küçük bir araç asla 11 milyon edemez.Araç tertemiz normal
Bu araç hatsız satılık olsa en az 4 milyon eder benceO zaman durum farklı.
İstediği kadar temiz olsun, küçük bir araç asla 11 milyon edemez.
Biraz abartmış olabilirimBu araç hatsız satılık olsa en az 4 milyon eder bence
2012 alçak tabanlı araçlara genelde 1.5 milyon falan yazıyorlar bu da okadar ederBiraz abartmış olabilirim
Hat derken plakasını satıyor yani. Aracın mal sahibi, mal sahipliğini komple devrediyor bu durumda. Araç tek satılıksa mal sahibi yalnızca aracı satıyor demek.Hatla beraber satılık olmasının farkı nedir. Araç tek satılık olunca aracı alıp gidiyorlar mı ayrıca hatların değeri falan mı var sistem nasıl işliyor. Anlatacaklar için çok teşekkürler şimdiden
Hayır A-1727 2017 Model Güleryüz Cobra GD272LF idi ve aracı çok önceden değiştiA-1727 yi niyeyse temsa diye hatırlıyorum şuan Otokarına bindim değiştirmiş olabilir mi yazıldı mı
O A-402 işte ben A-402 nin yeni aracını halkalı Park durağında görmüştüm plaka takıyorlardı34 HO 1401 plakalı tüm kodları silinmiş eski kasa güleryüz Halkalı Park durağında duruyordu. (BN1'lerin eskiden ve hâlâ ara sıra kalktıkları durak olan yer)
ben bu araca balat peronda rastlıyordum, 11 milyon fazla ama hat ne kadar ki yeni sultan lf 2024 fiyat listesine göre (2025 bulamadım) 6 milyonEkli dosyayı görüntüle 71846alın size fotoğraf nerede satılıyor mal sahibi kim alacaksa alsın zaten bu araç arnavutköy de satılıyor merak edenler zaten bu fotoğrafta
Hatlar pahalı olur çünkü her hattın kendisine göre bir getirisi olur ona göre fiyat yazılırben bu araca balat peronda rastlıyordum, 11 milyon fazla ama hat ne kadar ki yeni sultan lf 2024 fiyat listesine göre (2025 bulamadım) 6 milyon
11 milyon çok komik bir rakam olmuş , bu araç + plakası en fazla 6 milyon ederben bu araca balat peronda rastlıyordum, 11 milyon fazla ama hat ne kadar ki yeni sultan lf 2024 fiyat listesine göre (2025 bulamadım) 6 milyon
Evet bende 146 da gördüğümde çok sevinmiştim ama hemen 15BK hattına geçti keşke gecmeseydiA-1709 3 gün çalıştı Citiport aracı ile 146 hattında. 28 Aralık'ta 15BK'ye geçti.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.