H-8 hattı öho ya geçmiştir hayırlı olsun bu hatta da 0 Conectolar ve 0 Procity TR Plus lar çalışacak.Böylelikle H-2 hariç bütün havalimanı hatları öho ya geçmiştir.H-6'nın gece seferlerini saymazsak.
Ben bunu Malatyalı cana söylemiştim vizyona bağlı bireyselciler de dahil araçlarının süresi bitme aşamasına geldiği için ya hatları satılığa cikartip yada araç yenileyecekler diye sıra geldi bu bolgeye B-1535 gibi bölgeden ayrılıklar da gelebilirPaylaşıldı mı bilmiyorum ama B-1612 ve B-1627 , 2012 model Mercedes-Benz Conecto olan araçlarını 2025 model Mercedes-Benz New Conecto ile yenilemişlerdir.
Aynen öyle abim vizyonda savaş petrol gibi köklü bir şirket araçları 2012 model mercedes benz conecto ile otokar kent farklı marka araçlar da kullanılıyor şirkette ama çoğunlukla mercedes var belki bir ihtimal savaş gibi toplu teslimat da yapabilir aslında şirketBen bunu Malatyalı cana söylemiştim vizyona bağlı bireyselciler de dahil araçlarının süresi bitme aşamasına geldiği için ya hatları satılığa cikartip yada araç yenileyecekler diye sıra geldi bu bolgeye B-1535 gibi bölgeden ayrılıklar da gelebilir
Abi bu B-1535 1 gün 98S çalışıyor 1 gün H-3 çalışıyor sonra H-6 da ben çözemedimBen bunu Malatyalı cana söylemiştim vizyona bağlı bireyselciler de dahil araçlarının süresi bitme aşamasına geldiği için ya hatları satılığa cikartip yada araç yenileyecekler diye sıra geldi bu bolgeye B-1535 gibi bölgeden ayrılıklar da gelebilir
B-1535, 98S/98S-1/H-1/H-3 bölgesinin aracı.Abi bu B-1535 1 gün 98S çalışıyor 1 gün H-3 çalışıyor sonra H-6 da ben çözemedim
B-1629 o bahsettiğim bölgeden değil. En son 27E/27T/TM4/54K/55T/EM2/99A bölgesinde çalışıyordu. Zaten o araç İST HALK OTOBÜS'e bağlı. Bölge değiştiren araçlar Elit'in araçları.Ek olarak bölgedeki 2012 Conecto'lardan B-1629, yangın sonucu kullanılamaz hale gelmişti. Bu kodtan da her an kasa değişikliği haberi gelebilir.
Kardeşim derkenRealakyol sen işine bak kardeşim senlik bi durum yok can sana verdiğim sözde geçerli merak etme
ÖHO Perşembe günü kontak kapatma eylemi yapacakmış sanırım
ÖHO Perşembe günü kontak kapatma eylemi yapacakmış sanırım
3041 Otobüs nasıl kontak kapatır. Akaryakıt alırken Öholara vergi indirimi yapılmalı.Ağlayan varsa kapatır. Sıfır araba alan esnaflar ödemelerimiz geç yatırılıyor diye isyan ediyorlar madem ödemeler geç yatırılıyor sıfır arabaları nasıl alıyorlar
bizim bölge full katılıcak kontak kapatma eylemineÖHO Perşembe günü kontak kapatma eylemi yapacakmış sanırım
Ağlayanlardan birisi Savaş Petrol dü ve 2022 de bir süre kontak kapatmıştı. Sonra 25 milyon Euro’ya otobüs aldıAğlayan varsa kapatır. Sıfır araba alan esnaflar ödemelerimiz geç yatırılıyor diye isyan ediyorlar madem ödemeler geç yatırılıyor sıfır arabaları nasıl alıyorlar
Konu dışı ama ÖHO'nun eylemi bitti. Araçlar seferlere geri döndü.
Şunu not aldım, Kentiçi Katlı ÖHO, Mavi Marmara'nın Bazıları, CNG'li Cobra'lar (Şirket Adını Unuttum) bu eyleme katılmadı.
O reklâmlar yeni kasa "TEMSA PRESTİJ." için yapılan reklâmlardır.bu ara sosyal medyada sık sık Temsa reklamları görmeye başladım. Yakında satışta bir atak yaparlarsa şaşırmamak lazım
Şu araç ve plakasını en kötü 7-8 milyon liraya satmak varken bu duruma nasıl gelinir ki ?C-1760 kodlu Mercedes-Benz Conecto kaderine terk edilmiş şekilde Çamlıca'da yatıyor. Plakaları sökülmüş, ön tamponu yok, aracın içi de dökülüyor.
Ekli dosyayı görüntüle 69535
Ekli dosyayı görüntüle 69536
Ekli dosyayı görüntüle 69537
Ekli dosyayı görüntüle 69538
29 Mayıs 2025 - Çamlıca
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.