Ümraniye Tepeüstü hocamHocam Tepeüstü dediğin k.çekmece deki değilmi?
Ümraniye Tepeüstü hocamHocam Tepeüstü dediğin k.çekmece deki değilmi?
Anladım hocam ben k.çekmece olarak anlamışım o zaman şimdi diyebilirim C-1 veya C-2 diyimÜmraniye Tepeüstü hocam
Umarım o aracı C-008,C-043,C-059,C-066,C-068 C-090 ve C-131'den biri almıştır.Anladım hocam ben k.çekmece olarak anlamışım o zaman şimdi diyebilirim C-1 veya C-2 diyim
C043 ün almasını çok isterimUmarım o aracı C-008,C-043,C-059,C-066,C-068 C-090 ve C-131'den biri almıştır.
Çok doğru söylüyorsun inşallah bizim bölgedende birisi almıştır.Umarım o aracı C-008,C-043,C-059,C-066,C-068 'den biri almıştır.
Şaka herhaldeDaha öncede bana C.018 'in şoförüde söylemişti inanamamıştım. Dün gece C.966 'nın aracına bindim ve şoförü ile konuştum "HABAŞ." marka model "ELEKTRİK MOTOR." 'lu otobüs alacaklarmış 3 aya kadar teslim edilecekmiş şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun.★★★
Markayı ilk defa duyuyorumDaha öncede bana C.018 'in şoförüde söylemişti inanamamıştım. Dün gece C.966 'nın aracına bindim ve şoförü ile konuştum "HABAŞ." marka model "ELEKTRİK MOTOR." 'lu otobüs alacaklarmış 3 aya kadar teslim edilecekmiş şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun.★★★
Filoda HABAŞ'ı görmek değişiklik olur.Merak edenler için aynı model mi, uyuşuyor mu bilmiyorum ama Habaş böyleymiş.
Ekli dosyayı görüntüle 68580
Acaba Habaş'ın dizel otobüsünü alan olur mu?Daha öncede bana C.018 'in şoförüde söylemişti inanamamıştım. Dün gece C.966 'nın aracına bindim ve şoförü ile konuştum "HABAŞ." marka model "ELEKTRİK MOTOR." 'lu otobüs alacaklarmış 3 aya kadar teslim edilecekmiş şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun.★★★
Heralde 146 bölgesindeki tek sağlam araç oldu.C-1605 kalıcı olarak 146 bölgesine geçmiştir.
A-1601'in gidişine 14M ve 14R yolcuları sevinirler diye düşünüyorum.C1868 ile A1601 bölge değiştirmiştir.
A1601 2012 procity
C1868 New Conecto
C1868 geldi yanlış bilmiyorsam 2017 conectoA-1601'in gidişine 14M ve 14R yolcuları sevinirler diye düşünüyorum.
Yerine herhangi bir araç geldi mi yoksa İETT aracı mı dolduracak boşluğunu ?
Araç bugün o bölgede.76O/97M bölgesinde kalsa iyiydi o araç yazık oldu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.