Tema düzenleyici

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D0836
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öyle araç olacağını zannetmiyorum. 303B için olabilir ama 146 için MAN Lion's City LE veya Mercedes-Benz Citaro LE Ü/MÜ iyi olur. Ama Türkiye'de LE modeller yok hiçbir yerde. Önü alçak tabanlı arkası yüksek tabanlı ve kapısız. 2 kapılı otobüsler.

Otokar Kent U LE olabilir.
MAN Lion’s City’nin 2 kapılısı var. İzmir’de var. Efe tur intouro kullanıyor kapı sayısını bilmiyorum ama haklısınız düz le otobüs daha mantıklı olacaktır

En bakımlısından En bakımsızına kadar hepsinde aynı sorun var trim sesi kapılardan ses gelmesi ön takım sesleri sence bunlar kullanımla alakası olan şeyler mi? Ayriyeten kavga çıkarmak gibi bir niyetim hiçbir zaman olmadı da olmayacak ta sadece doğru bilinen yanlışları düzeltiyorum.

Kendi bölgen adına konuşuyorsun şuan. Bizim taraftaki arabalarda neden bu sorunların hiç birisi yok onlar da aynı model araba kardeşim? Benimle inatlaşmaya çalışmazsan sevinirim. Gel bizim bu tarafa bir gün kendi gözünle gör arabaları tek bir ses bile yok arabalarda. Kullanıcı hatası olan bir şeyi burada fabrika hatası diye göstermemeni arz ederim. Bu konuşmalarını isuzu kullanan şoförlere anlattım kimse aracı bilmiyorsa yorum yapamaz o arabanın asıl sahibi olması lazım o aracı en başında bilmesi gerekiyor dediler. 2015'ten beri isuzu kullanan şoförlerden bahsediyorum. Yine aynı şekilde Ben 2015'ten beri isuzu kullanan şoförlerden daha iyi biliyorum diye inatlaşmaya devam edersen bu konuyu burada sonlandıracağım kardeşim. Seninle laf dalaşına girip forumu daha fazla kirletmeyeceğim.

Polonya'da dördüncü nesil Solarislerde çok randıman alınan bir motor. Aynı şekilde İzmirdeki 2020 model körüklü Kentlerde de aynı motordan var ve araçlar çok yüksek performanslı
Bi an 2021 diye okudum ne alaka diyorfum 2020 demişsiniz uzun zamandır binmiyorum acaba nasıl durumdalar

Bence geçebilir. 2011-12 modeller için özellikle hızlı geçecek gibi. Yaptaş'ın 2012 BMC araçları kısmetse bu sene değişecek.
Kesinlikle Yaptaş'a bağlı 2012 BMC'ler bana hurda gibi geliyor . Özellikle çoğunda Klima tanklarının çuval gibi bir şeyle kaplanması çok çirkin gösteriyor araçları . Bir an önce değişseler bende çekimlerini yaparım .

Aynı şekilde de 142'den de değişimler başladı. A-1546 Citiport, A-1867 2025 Kent, B-1870 geldi. A-1653 2013 Temsa. Kendisi en kötüsü oldu. A-1541 değişecek. A-1700 belirsiz.

146'dan A-1522 ve A-1676'nın bu sene değişmesini bekliyorum. A-1563'e bir şey diyemiyorum.

Geri