Kuyumcukent'te takılan biri olduğum için biliyorum kardeşim.Doğrudur kardeşim. Bilgim yok
Kuyumcukent'te takılan biri olduğum için biliyorum kardeşim.Doğrudur kardeşim. Bilgim yok
Bir araba bu kadar mı bakımlı olur30M -> B-013
Ekli dosyayı görüntüle 97856
Ekli dosyayı görüntüle 97857
Ekli dosyayı görüntüle 97858
28.08.2025 - Şişli ve Beşiktaş
Doğrudur kardeşim.
Bölge bayağı çeşitliydi.500T C bölgesi her zaman değişik araçlar almıştır bölgesine HABAŞ markasını da bölgeye katacaktır.
Bölge bayağı çeşitliydi.
Bu bölgede neredeyse bütün araçları görebilirdik:
BMC Belde 220-17C
BMC Belde 220CB
BMC Belde 250CB
BMC Belde 260CB
BMC Belde 280CB
BMC Belde 285CB
BMC Procity Euro 4
BMC Procity Euro 5
BMC Procity Euro 6
BMC Procity TR
BMC Procity TR Plus
Otokar Kent 290H
Otokar Kent 290LF
Otokar Kent LF
Anadolu Isuzu Citiport 12
Güleryüz Cobra GD-272 1. Nesil
Güleryüz Cobra GD-272 LF (Bütün Nesiller)
Tezeller Busclub Cityline
Tezeller LN 280 H
Tezeller Ar-Bus Perfect AR-12 280
Haskar
Hyundai Aero City 540
MAN SL-202 Serisi
MAN SL-203 Serisi
MAN Lion's Classic
MAN Lion's City A37
Akia Ultra LF 12
Temsa Avenue LF Euro 4
Temsa Avenue LF Euro 5
Temsa Avenue LF Plus
Temsa Prenses (?)
Bildiklerim bunlar. Daha fazla da olabilir.
Haskar, Busclup bu bölgeye özgü araçlardı.
Maalesef yok biliyorsun Karşıdan cekebildiğim bir kaç tane arac var ama hepsi C'liAnadolu Yakasında yaşayan üyelerimizden elinde hiç A-1832 veya A-1833 fotoğrafı olan var mı? Uygulamamda bu iki aracın görseli eksik ve Avrupa yakasından kalkıp çekmeye gitmeye üşeniyorum şahsen![]()
Anadolu Yakasında yaşayan üyelerimizden elinde hiç A-1832 veya A-1833 fotoğrafı olan var mı? Uygulamamda bu iki aracın görseli eksik ve Avrupa yakasından kalkıp çekmeye gitmeye üşeniyorum şahsen![]()
Teşekkür ederim hocam. Kendi çapımda bir uygulama geliştiriyordum da çok iyi olurA-1833'ün hem yeni aracı hemde eski aracının görseli var. Atıyorum şimdi
Güzel bir uygulama olmuş eline emeğine sağlıkTeşekkür ederim hocam. Kendi çapımda bir uygulama geliştiriyordum da çok iyi olur
Ekli dosyayı görüntüle 99492
Detaylarını bu konuya yazdım
Merhaba arkadaşlar, geçmiş ve arşivi sevdiğimden dolayı bir proje geliştirmeye başladım.
Burada amacım isteğe bağlı seçilen bir kodun tüm geçmişinin listelenmesi. Geçmişlerini bulmak için gerçekten çok uğraştım.
Örnekleri gösterecek olursam. (Şu anlık A-1800 ile A-1879 arasındaki kodlar mevcut. Devamı gelir mi bilmiyorum)
Önemli NOT:
-Proje sadece kendi bilgisayarımda çalışır durumda. Herkese açık paylaşmayı düşünmüyorum.
-Görsel kısmı da bitmemiştir ve taslak halidir.
-Görsellerin hiçbir şekilde imzalarına dokunulmamıştır ve dokunmam da zaten.
![]()
...![]()
- Rick Grimes
- Cevaplar: 5
- Forum: İstanbul Ulaşım
Teşekkür ederim hocam, çok sağolun. Başta sizi o konuya etiketlemiştim. Sonra boşuna rahatsızlık vermeyeyim diye düzenledim mesajımı.Güzel bir uygulama olmuş eline emeğine sağlık![]()
![]()
Benide bilen bilir A-1600-1690 arasına bayılırımTeşekkür ederim hocam, çok sağolun. Başta sizi o konuya etiketlemiştim. Sonra boşuna rahatsızlık vermeyeyim diye düzenledim mesajımı.
Bilen bilir A Bölgesi 4. İhale araçlarına bayılırım (A-1800 ile A-1879 arasındaki kodlar). Her ne kadar eski bölge sistemi çorba olmuş olsa da yine de bu kodları sevdim. Boş bir anımda da web sitesi yapayım dedim.
Sultanbeyli'de BMC servisi var diye biliyorum. Oraya gitmiş olabilirEkli dosyayı görüntüle 99554
Arıza vermeden direk rotasyon dışı oldu
Olabilir bakalım ama dün arıza verseydi tamam derdim onun için gelmiş
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.