@yusuf_atay artık sahibinden ilan link/görsel paylaşabilirsiniz. Sizin için ortak karar aldık. Bende paylaşırım gördüklerimi. Hatta isterseniz sırf sadece ilandaki araçlar için konu bile açabilirsiniz
A-1822'mişA-1812 bugün kimin yerine çalışıyor? 72T'de bugün
Ayrıca ilk defa Savaş Petrol aracının Anadolu Yakasındaki yerleri yerine Dolapdere Sanayi Sitesine geldiğini gördüm
Allahım yine mi "TEMSA." ? üstelik benim bölgemde ve mahallemde?C066 2013 model temsa avenue lf olab aracını 2017 model tahminimce C855 çıkması Temsa avenue lf plus ile değiştirmiştir mal sahibine hayırlı olsun.
O araçın hali içler acısı umarım toparlayabilirlerAllahım yine mi "TEMSA." ? üstelik benim bölgemde ve mahallemde?![]()
Temsa Avenue LF Plus'lar normal Temsa Avenue LF'lere göre daha iyi bence.Allahım yine mi "TEMSA." ? üstelik benim bölgemde ve mahallemde?![]()
@Rick Grimes bunlar'a gene BMC 2015 yada 2017 ihtimali yüksek olabilir mi?A-1683 A-1643 A-1686 A-1604 yakında değişecekler bakalım aracları ne olacak 2-3 ay içinde göreceğiz.
2026'da 2026 model BMC PROCİTY TR PLUS gelme ihtimalleri yüksek bütün DK'lar için bütün HV'ler içinA-1683 A-1643 A-1686 A-1604 yakında değişecekler bakalım aracları ne olacak 2-3 ay içinde göreceğiz.
Bence değil direkt objektif bir yorum. Avenue LF Plus’ın ölüsü dahi düz Avenue LF’den kat be kat daha iyi bir araçTemsa Avenue LF Plus'lar normal Temsa Avenue LF'lere göre daha iyi bence.
2015 BMC olacak hepsi. %982026'da 2026 model BMC PROCİTY TR PLUS gelme ihtimalleri yüksek bütün DK'lar için bütün HV'ler için
Piyasada 4 tane 2015 bmc yi nerden bulacak? Bence farklı bir model alır2015 BMC olacak hepsi. %98
Sahibinden de 3 tane var1 tane 2015 Procity çıktı A-1101'den. Başka var mı hatırlamıyorum şuanlık
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.