A-1867'nin ikinci ilanına da denk geldim. Hem 2013 Otokar hali hem de 2017 Temsa Avenue Plus hali iki farklı şekilde ilanda
Esenler Sanayiye dönmüşC-1506, Silivri'den ayrılıyor... Acaba Silivri Birlik çıkması bir araç mı aldı?
A-1868 Muayeneden men yediği için yatıyor .Bu araç nedense 2-3 gündür yatıyor. Bir kaç gün dolapderedeydi sonra garaja geçmiş
Aynı şekilde C-1504 2 gündür orada
A-1683 ve A-1658'in arızası ney göremedim bi bakarmısın onadaA-1868 Muayeneden men yediği için yatıyor .
Yenibosna Metro'da kaza bir tane taksi aracı pert etmiş ön taraf full gidik yanda aynı A-1658 gibi yarın servise cıkıcakB-1536 birkaç gündür yok?
A-1805 sonunda başlamış ve 97GE olarak başlamış. Bu grubun tamamını yazabilir misiniz?A-1805 Sonunda haftalar sonra esentepe garajından hareket etmiş. 37 dk önce Kazım Karabekir taraflarındaymış
Ekli dosyayı görüntüle 87053
98H/97GE/89K/89K-1/141M Halkalı A BölgesiBu grubun tamamını yazabilir misiniz?
O an uyumamıştım. 5 gibi Karadeniz mahallesinden çıktı ilk sefer 5:20'ydi. 20 dakikada 15 Temmuz Mahallesine gidemedi. 40 dk sürdü Başta iptal haberi yayınlandı sonra geç başlama duyurusu. Benzinliğe girdi. Birdaha çıkmadı geç başladı duyurusu da silindiA-1805 galiba sakat araç almış. Neden iptal olmuş acaba?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.