Garajın içine mi girdinİkitelli'de bir tane Mirror Camlı MB Conecto gördüm ama kapı kodu falan yapıştırılmamış
Garajın içine mi girdinİkitelli'de bir tane Mirror Camlı MB Conecto gördüm ama kapı kodu falan yapıştırılmamış
Yok dışından gözüküyorGarajın içine mi girdin
Merak ettiğim için sormuştum belki tanıdığın falan vardır diyeYok dışından gözüküyor
Korkulu rüyamBir şaka/ironi yapacağım:
Sürekli soloda Otokar alınıyor acaba çift katlıda Otokar Kent DD olur mu?
İlk teslimat: 2033 yılı.
Sizin bölgenizde Öho olarak B-219 var bi tekEkli dosyayı görüntüle 86727
Bizim Yaptaş garajına en cok yakışan 2 aracdan biriA-335'in eski aracı belde idi
Evet en güzel arac o 97-97A-98B bölgesininSizin bölgenizde Öho olarak B-219 var bi tek
A-213 te var o da güzelBenim sevdiğim Citiportlar A-4 bölgesindekiler ilgimi çekiyor A-216 A-231 vb.
Bir sürü İsuzu ctiport gördüm ve fotoğraf çektim. Hiçbiri A-1709 gibi değildi. Şansıma o günde de arka arkaya durağa 3 otobüs geldiği için 2-3 kişi olduğumuzdan dolayı arızayı bahane edip bizi indirmişti. Klima + Rahatlık konusunda en iyisiydi. Görüntü olarak ise C-1539, C-1547 iyiler. A-1517 görüntü olarak iyi fakat performans ve durum olarak kötü 2015 model olmasından dolayıBenim sevdiğim Citiportlar A-4 bölgesindekiler ilgimi çekiyor A-216 A-231 vb.
Ona da bindim daha eski o 2016 modelmişA-195 içlerindeki en farklı Citiport. Metal tutma direkleri yerine sarı tutma direkleri var.
Ayrıca engellilerin durduğu alanda açılan 3 tane koltuk ile 3 tane fazla yolcu alıyor engelli aracı olmadığı zamanA-195 içlerindeki en farklı Citiport. Metal tutma direkleri yerine sarı tutma direkleri var.
A-1836'da da o vardı yanlış hatırlamıyorsam.Aynı zaman da B-235.Hatta oturanları görmüştümAyrıca engellilerin durduğu alanda açılan 3 tane koltuk ile 3 tane fazla yolcu alıyor engelli aracı olmadığı zaman
Evet bu özellik diğer Citiport lara nazaran daha azA-1836'da da o vardı yanlış hatırlamıyorsam.Aynı zaman da B-235.Hatta oturanları görmüştüm
Ben bunu ilk bu sene Zeytinburnu-Topkapı dolmuşunda Jest’te gördüm. Ne kadar şaşırdım anlatamam. Daha önce hiç bizim jestlerde görmemiştim ya da açmak akıl edilmiyordu. Gördüğüm ilk emniyet kemerli (sadece yuva değil) Jest’ti aynı zamanda. verdiğim kazık (32,5 tl) fiyatı bütünüyle hakkeden bir araçtı aynı zamanda temizliğinden ötürü.Ayrıca engellilerin durduğu alanda açılan 3 tane koltuk ile 3 tane fazla yolcu alıyor engelli aracı olmadığı zaman
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.