ÖHO daha akıllı davranıyor ne diyeyimÖHO Otokar'a ,İ.E.T.T Akia'ya abone oldu
ÖHO daha akıllı davranıyor ne diyeyimÖHO Otokar'a ,İ.E.T.T Akia'ya abone oldu
Öhö akıllık yapmıyor ki en ucuz en cazip hangisi ise onu seçiyorÖHO daha akıllı davranıyor ne diyeyim![]()
Savaş petrol sağolsun bu saatten sonra da yine artış olur fsm demirbaş kampanya yapmış yine0 araçlarda BMC yeniden öne geçti
Buna +1000 olsa verirdim. Şimdi BMC ucuzlayacak, BMC’ye geri abone olacaklarÖhö akıllık yapmıyor ki en ucuz en cazip hangisi ise onu seçiyor
ÖHO Otokarları ,İ.E.T.T Akialarından daha fazla arıza yapıyorlar amaÖHO daha akıllı davranıyor ne diyeyim![]()
B-1516 mı? Çektim onu.
2006 Model İstanbul çıkması beyaz jant kapaklı Güleryüz Cobra DD gördüm. Karavan amaçlı getirilmiş ama vazgeçilmiş
Evet şuan A-164 teyimB-1516 mı? Çektim onu.
Bugün B-1507, B-1516 ve B-1525'i çektim.
B-1810, B-1836, B-1915'i de çektim. Hem de 50 MP modunda. Daha da var...
Altına imzamı atarım. Siyasi bağlantılar mağlantılar diyip sapasağlam aracı gömiyonuz. Bu hesaba göre bmcyi de yermeniz lazım. O daha beter hatta yarısı akp yarısı arapÖHO Otokarları ,İ.E.T.T Akialarından daha fazla arıza yapıyorlar ama![]()
BMC'yi Altay Tankından ötürü seviyorum fakat otobüs olarak almam.Altına imzamı atarım. Siyasi bağlantılar mağlantılar diyip sapasağlam aracı gömiyonuz. Bu hesaba göre bmcyi de yermeniz lazım. O daha beter hatta yarısı akp yarısı arap
Otokar da Koçların. Koç malum partiden ama markaya böyle çamur atıyor muyum, hayır.Altına imzamı atarım. Siyasi bağlantılar mağlantılar diyip sapasağlam aracı gömiyonuz. Bu hesaba göre bmcyi de yermeniz lazım. O daha beter hatta yarısı akp yarısı arap
Ancak bu araçlar hemen sefere çıktı. Bunlarda A-1753 Conecto'daki gibi bir sıkıntı yaşanmadı.ÖHO Otokarları ,İ.E.T.T Akialarından daha fazla arıza yapıyorlar ama![]()
Hepsi değil. Savaş Petrol'den Vizyon'a geçenler 10 gün yattı.Ancak bu araçlar hemen sefere çıktı. Bunlarda A-1753 Conecto'daki gibi bir sıkıntı yaşanmadı.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.