Geri döndüğünü bilmiyordum demekki bu yüzden ön kapı yangın tüpünde A-1561 kodu vardıA-1556 geri döner dönmez binmişsiniz.![]()
Geri döndüğünü bilmiyordum demekki bu yüzden ön kapı yangın tüpünde A-1561 kodu vardıA-1556 geri döner dönmez binmişsiniz.![]()
Bişolmaz bende A-18 ilede ilgileniyorum Yunus,ama ilgi odağım A-16'larİmza atmayan tek kişi ben kaldım galiba. 2026'dan itibaren sadece düşük kalitelilerde imzasız resim atacağım.
A-1874 98B bölgesinin değil. 98D bölgesinin. Ama yine de kabul edilir. A-18XX serisini hep Rick Grimes takip ediyor.
A-1855 ve A-1857'nin aksesuarları sökülünce A-1837, en bakımlı Cobra GM-290 LF oldu.
A-1556 geri döner dönmez binmişsiniz.![]()
C-1507 Avcılar Firuzköy Halk Otobüs Pazarı'nda
Yel değirmeni durağı ile inönü mahallesine giriş arasında yokuş aşağı çınar yoluna giden bir yol var. Oradan dümdüz inince tudors giyim fabrikası Ekol TV ve kurbanlık adak yeri var orada. A-1723 ile C-1507'ü çektim. Daha çok vardı da çoğunu unuttumBuranın tam konumu var mı
A-1749 yoktu dimi oradaYel değirmeni durağı ile inönü mahallesine giriş arasında yokuş aşağı çınar yoluna giden bir yol var. Oradan dümdüz inince tudors giyim fabrikası ve kurbanlık adak yeri var orada. A-1723 ile C-1507'ü çektim. Daha çok vardı da çoğunu unuttum
Ekli dosyayı görüntüle 96182
Ekli dosyayı görüntüle 96183
Tamam doğrulanmış oldu arac sanayideymiş bu hafta rotasyona girecek
* 2015 model akia aracımızdır
Bulamadım hocam bir tane yer var ama orda hep altur otobüsleri varYel değirmeni durağı ile inönü mahallesine giriş arasında yokuş aşağı çınar yoluna giden bir yol var. Oradan dümdüz inince tudors giyim fabrikası Ekol TV ve kurbanlık adak yeri var orada. A-1723 ile C-1507'ü çektim. Daha çok vardı da çoğunu unuttum
Soldaki mavi BMC'yi A-1722 taksa iyi olur.Yel değirmeni durağı ile inönü mahallesine giriş arasında yokuş aşağı çınar yoluna giden bir yol var. Oradan dümdüz inince tudors giyim fabrikası Ekol TV ve kurbanlık adak yeri var orada. A-1723 ile C-1507'ü çektim. Daha çok vardı da çoğunu unuttum
2017 model iyi aslındaSoldaki mavi BMC'yi A-1722 taksa iyi olur.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.