2006 Model İstanbul çıkması beyaz jant kapaklı Güleryüz Cobra DD gördüm. Karavan amaçlı getirilmiş ama vazgeçilmiş
Oh oh yeriz yeriz güzelYa bu gün yada yarın fena fotoğraflar yükleyeceğim tetikte olun çok değişik şeyler göreceksiniz. @Rick Grimes hocam sizin için özenle polaris tabela ekranı çektim
Hocam öncelikle şarj istasyonları yaygınlaşmalıÇılgın fikir geldi Öhoya Avrupadan ithal araç getirelim yada Öhoya elektirikli araç sokalım e-atak gibi
Öhonun yerli araba yerine ithal araba alacak sebebi mi var aybaşını zor getiriyor adamlarÇılgın fikir geldi Öhoya Avrupadan ithal araç getirelim yada Öhoya elektirikli araç sokalım e-atak gibi
ÖHO'da.ÖHO Otokar'a ,İ.E.T.T Akia'ya abone oldu
B>C>A o zamanÖHO'da.
A bölgesindekiler Otokar.
B Bölgesindekiler Conecto.
C Bölgesindekiler Cobra alıyor.
2017 model eski kasanın hem Euro 5 hem de Euro 6 motor modeli var.Vercell'de "2017 BMC" yazanlar euro 6 oluyor diye biliyorum.C-418'de euro 6 olması lazım öylesine söylemek istedim."BMC Procity 285 2017" yazanlar ise Euro 5C-418 kodlu 2017 model Euro 5 BMC Procity ile yolculuk yaptım.
yeni cobra conectoya bin basar, hem karizma hem genel kalite olarak.yeni conecto oldukça ruhsuz bir araç b-1813 hariçB>C>A o zaman
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.