Evet ama aracın içi patates şuan birde 1 saat 13 dk kaldı 17:24'e yetişebiliriz umarımDoğrudur ring olduğu için
Evet ama aracın içi patates şuan birde 1 saat 13 dk kaldı 17:24'e yetişebiliriz umarımDoğrudur ring olduğu için
98B indirimlimiydi ? Bir de Yenibosna'nın içine gidenlerden dolayı da olabilirEvet ama aracın içi patates şuan birde 1 saat 13 dk kaldı
Evet indirimli 25 TL,Evet hemde çok fazla Yenibosna yolcusu98B indirimlimiydi ? Bir de Yenibosna'nın içine gidenlerden dolayı da olabilir
Şirinevler'de biraz rahatladı mı araç ?Evet indirimli 25 TL,Evet hemde çok fazla Yenibosna yolcusu
Hayır daha'da doldu araç Yıldırım Beyazıt Caddesi'de rahatlıcakŞirinevler'de biraz rahatladı mı araç ?
Hayda mazot bitmek üzere aracınHayır daha'da doldu araç Yıldırım Beyazıt Caddesi'de rahatlıcak
Yolculalra beraber benzinliğe mi girdiniz
Hayır servis bittikten sonraYolculalra beraber benzinliğe mi girdiniz
Benim tanıdığım araçlarda şoförler genelde 1 gün full çalış 1 gün full izin sistemiyle çalışıyorlarMerak ettiğim ÖHO ve İUAŞ'ta vardiya değişimi var mı yok mu acaba ? 15 Temmuz'da HS3 hattında bindiğim
A-1033'te Arenapark'ta değişmişti şoför
hocam sağolun tekrardan sizi fotoğrafçılık başlığına bekliyorumshutter speed'i 50 ve katlarında dene
ne demek yardımcı olabildiysem ne mutluhocam sağolun tekrardan sizi fotoğrafçılık başlığına bekliyorum
Benim'de tanıdığım araclar öyleBenim tanıdığım araçlarda şoförler genelde 1 gün full çalış 1 gün full izin sistemiyle çalışıyorlar
Eskiden bölge tuhafmış. 4 fotoğrafını gördüm aracın. 90 Draman - Eminönü, HT20, 76O, 97GE tabelalı fotoğrafları varBen nedense filodan ayrılmadan önce hep 98AB tabelasıyla görürdüm. Meğerse eskiden 98AB ve 76O aynı bölge imiş.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.