10 dakika geç olacak şekilde dönmüş araç seferlerineA-1805 15 Temmuz Peronlarına gelmiş ama seferleri hala kıpkırmızı
A-1005, A-1533 ve A-1563'te var. Onlar da dönerse güzel olurA-1805'te dönüp çalışmaya başladığına göre artık evrene tüm pozitif mesajlarım A-1828 ve A-1833 için. Umarım bu kodlar da gelecek yıla kadar dönerler
Aracı açık turkuaza boyanmış olarak gördüm sarısitedeC-911'in eski arabası 2018 model karsan atak manisaya hazırlanmış gözüküyor o araç Manisa'da çalışacak
Şoför Sürüş olarak öyledir ama yolcu olarak özellikle yaz aylarında 0 konfor. 2013 Temsalarla yarışır konforsuzluk açısındanÖho esnafının neden otokar seçtiğini bugün daha iyi anladım araç diğerlerine göre çok daha konforlu ve donanımsal olarak da diğer araçları geride bırakıyor
"KENT LF." 'ler konforlu değil mi?Şoför Sürüş olarak öyledir ama yolcu olarak özellikle yaz aylarında 0 konfor. 2013 Temsalarla yarışır konforsuzluk açısından
2025 modeller Yazın kesinlikle değil. Avrupa yakasındakiler cehennem gibi oluyor. Nefes alamıyorum içerisinde. Tabut gibi havasızlar bu bölgedekiler. Anadolu yakasındakiler iyidir belki onu bilmiyorum. 89A'da çalışan araçlarda nefes alınmıyor"KENT LF." 'ler konforlu değil mi?![]()
Bence değil fazla Akia'ların klimaları bile daha iyi mesela B-1507 aracı anında buz gibi oluyor"KENT LF." 'ler konforlu değil mi?![]()
2020 ve sonrasında bu sorun çözüldü klima buz gibi yapıyor arabanın içini zira ısuzuların kliması çok yetersiz özellikle ön şoför bölgesinde konsol dışında menfez olmaması büyük eksiklikYazın kesinlikle değil. Avrupa yakasındakiler cehennem gibi oluyor. Nefes alamıyorum içerisinde. Tabut gibi havasızlar bu bölgedekiler. Anadolu yakasındakiler iyidir belki onu bilmiyorum. 89A'da çalışan araçlarda nefes alınmıyor
Şöyle söyleyeyim sıfır şaka kliması açık 2025 Otokara hiç denk gelmedim. Ya tamamen kapalı ya da en düşükte açık. 2014 Cobralarda bile klima açık. Ayrıca 15BK'da bindiğim A-1709 İsuzu Klimasının soğukluk konusunda eşi benzeri yoktu2020 ve sonrasında bu sorun çözüldü klima buz gibi yapıyor arabanın içini zira ısuzuların kliması çok yetersiz özellikle ön şoför bölgesinde konsol dışında menfez olmaması büyük eksiklik
2013 temsa konforsuzluğunu bir aracın yakalaması zordurŞoför Sürüş olarak öyledir ama yolcu olarak özellikle yaz aylarında 0 konfor. 2013 Temsalarla yarışır konforsuzluk açısından
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.