B-1918 15 bölgesinde calışabilirB-1742 Atatürk Mahallesi peronlarında, B-1918 ise Çifteçınarların oraya çekmiş. Bu üç araç birlikte çalışma ihtimali var
B-1918 15 bölgesinde calışabilirB-1742 Atatürk Mahallesi peronlarında, B-1918 ise Çifteçınarların oraya çekmiş. Bu üç araç birlikte çalışma ihtimali var
Tamamen saçmalık hepsi Avrupa kodu araçları ve hepsi Anadolu da çalışıyor sadece Anadolu da mı araç eksiği var anlamıyorum Avrupa da daha çok araç eksiği var şu an 89K bölgesinden kaç tane araç gitti yerine kaç araç geldi ama hâlâ 15BK 19F bölgelerine gidiyorlar gerçekten çok sinir bozucuA-1721 - 15BK
B-1742 - 14A
B-1918 - 15BK
B-1886 - 19F
A-1805 ise hâlâ yok hayırlı olsun
Bence şöyle bir şey var kardeşim sen o Anadolu tarafında oturuyorsun yeni hat sahibisin o bölgedeki hatlara gecmez misin oholarda bazı bolgeler hariç değişimler yapılabiliyorTamamen saçmalık hepsi Avrupa kodu araçları ve hepsi Anadolu da çalışıyor sadece Anadolu da mı araç eksiği var anlamıyorum Avrupa da daha çok araç eksiği var şu an 89K bölgesinden kaç tane araç gitti yerine kaç araç geldi ama hâlâ 15BK 19F bölgelerine gidiyorlar gerçekten çok sinir bozucu
Duyduğuma göre bu yatan kodları alan mal sahipleri hep anadolu yakasında araçları olan mal sahipleri. O yüzden araç eksikliğinden değil sahiplerinin orada olmasından dolayımışTamamen saçmalık hepsi Avrupa kodu araçları ve hepsi Anadolu da çalışıyor sadece Anadolu da mı araç eksiği var anlamıyorum Avrupa da daha çok araç eksiği var şu an 89K bölgesinden kaç tane araç gitti yerine kaç araç geldi ama hâlâ 15BK 19F bölgelerine gidiyorlar gerçekten çok sinir bozucu
Bahsettiğin arabalar yıllardır servis dışı avrupa yakasına tamir için de gelmiş olabilirler.A-1722, B-1742 ve B-1918 büyük ihtimalle C-1504, C-1506, C-1507 ile yer değiştirdi veya onlar yerine onlar geldi.
Bizim bölgedeki B-XXXX araçlar A-1XXX ile değişsinler artık ya araclar aynı sadece kapı kodları değişmesi lazımTüm kodlar eski bölgelerine geri dönmeli artık ya çorbadan başka bir şey değil çok isityorsa kapı kodları değişsin a-1500 c-1500 falan olsun yani
Uzun süredir orada yatıyor bu araçA-1533 te ikitelli garajında yatıyor
A-1684?Yaptaş garajına gidiyorum A-1684 ile A-1632'ye bakayım mı isterseniz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.