Evet oradaymışSanırım doğru ama bir bakayım
Evet oradaymışSanırım doğru ama bir bakayım
Ben de gördüm k.çekmece marmarayı beklerken yanımdan geçtiEvet oradaymış
B-1881 ve 1882'de otokar alacak ama ne zaman belli değilSiz bu külüstürlerle işiniz zor bizim TM10 TM11 zor dayanıyordu
İnşaAllah kış gelmeden alır okula giderken yağmur yağdığında tava su akıtıyorduB-1881 ve 1882'de otokar alacak ama ne zaman belli değil
Seneye buradada otokar almaya başlarlarB-1881 ve 1882'de otokar alacak ama ne zaman belli değil
Bir tane polaris tabelalı tcv mi neydi o sanırım istinye hatlsrından birinde çalışıyor görürsen onu çekYarın Kabataş-Akaretler tarafına gidicem hangi hatları istersiniz veya sevdiğiniz araç olabilir beyler?
Bu hafta içi kesinlikle değişecekler . Araçlar çok kötü 5 günün 3'ü arızalı geçmiş 1881'in . Ayrıca B-1843'te değişecekB-1881 ve 1882'de otokar alacak ama ne zaman belli değil
Tezeller değil miydi o, ayrıca değişmemiş miydi o araçBir tane polaris tabelalı tcv mi neydi o sanırım istinye hatlsrından birinde çalışıyor görürsen onu çek
Evet Tezeller A-025 değişmedi daha. Ayrıca çalışan tek TCV B-013 zaten tcv olamazTezeller değil miydi o, ayrıca değişmemiş miydi o araç
A1 Bölgesindeki En İyi Araç Olan A-025
Ekli dosyayı görüntüle 78647
Bu sene sonuna kadar değişecekmiş sanırım bu araç. İstanbul'da değişeceğine üzüleceğim iki araç var:Evet Tezeller A-025 değişmedi daha. Ayrıca çalışan tek TCV B-013 zaten tcv olamaz
Aracın görseli aşağıda baya güzel bir araç. Kelimeler tarifsiz kalır
A-1607 -> 15BK - 2023 Model Isuzu Citiport
Ekli dosyayı görüntüle 76845
Ekli dosyayı görüntüle 76846
Ekli dosyayı görüntüle 76847
Ekli dosyayı görüntüle 76848
Ekli dosyayı görüntüle 76849
Ekli dosyayı görüntüle 76850
Ekli dosyayı görüntüle 76851
07.08.2025 15:38 - Kadıköy Peronlar (İlk dört fotoğraf)
07.08.2025 16:48 - Paşabahçe (Son üç fotoğraf)
C-043'ün konumuna gitseniz C-043'ü bulamazsınız. Hala Atatürk Mahallesi PeronlarındaEkli dosyayı görüntüle 82521
C-043'ün yeni aracı burada gözükmekte
O da makyajlı olan mı acabaIsuzu Citiport çekmek için kaç kere karşıya geçtim bugün fark ettim bölgemdeki nadir Isuzulardan biri olan A-364 hiç çekmemişim. Çektim akşama paylaşacağım
Makyajlı olan A-382. Ben makyajsız kasayı daha çok seviyorum. Genellikle 2014-2024 yılları arasındaki kasaların fotoğrafını çekiyorum ve seviyorumO da makyajlı olan mı acaba
Yeni kasa "OTOKAR KENT LF." mi çıktı?Makyaja gitmeleri büyük hata oldu da. Asıl soru şu ilk makyajlı Otokar Kent LF'yi hangi talihli alacak
evet fakat henüz türkiyeye gelmediYeni kasa "OTOKAR KENT LF." mi çıktı?![]()
Önü ve arkası makyajlıYeni kasa "OTOKAR KENT LF." mi çıktı?![]()
Geldi ve ilk Müşterisi Denizli Belediyesievet fakat henüz türkiyeye gelmedi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.