C-963 araçİstanbul'da İETT Otobüsü durağa daldı! 1 Ölü,4 Yaralı
İETT otobüsü, motosiklet sürücüsüyle tartıştıktan sonra kaza yaptı. Çekmeköy'de meydana gelen kazada, otobüsün altında kalan bir kadın hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. Otobüs şoförü ve motosiklet sürücüsü gözaltına alındı.
Ekli dosyayı görüntüle 86363
Kaza, saat 14.25 sıralarında Mehmet
Akif Mahallesi, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 HO 3430 plakalı İETT otobüsü şoförü, 02 AFN 584 plakalı motosiklet sürücüsüyle trafikte yol verme nedeniyle tartışmaya başladı.
Otobüs şoförü, aracı motosiklet sürücüsünün üzerine sürdüğü sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek önce tıp merkezinin önündeki 3 araca ardından yolcularında beklediği Çamlık durağına girdi. Kazada otobüsün altında kalan 1 kadın yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı. Otobüs şoförü ve motosiklet sürücüsü ise gözaltına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.
Ekli dosyayı görüntüle 86364
15.10.2025 - 15:13 | Son Güncellenme: 15.10.2025 - 16:27
İsa ALMAÇAYIR / İSTANBUL (DHA)
Nerde tam olarak araç
O zaman sıfır araç yerine çıkma araç aldılarA-407 sinyal vermeye başlamış şu anda Dolapdere de
Yenibosna Metro Peron sanırım orasıNerde tam olarak araç
131T hattında meydana gelmiş olay.C-963 araç
Ölenin mekânı cennet olsun canada eşyayada zarar gelmesin.C-963 araçİstanbul'da İETT Otobüsü durağa daldı! 1 Ölü,4 Yaralı
İETT otobüsü, motosiklet sürücüsüyle tartıştıktan sonra kaza yaptı. Çekmeköy'de meydana gelen kazada, otobüsün altında kalan bir kadın hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. Otobüs şoförü ve motosiklet sürücüsü gözaltına alındı.
Ekli dosyayı görüntüle 86363
Kaza, saat 14.25 sıralarında Mehmet
Akif Mahallesi, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 HO 3430 plakalı İETT otobüsü şoförü, 02 AFN 584 plakalı motosiklet sürücüsüyle trafikte yol verme nedeniyle tartışmaya başladı.
Otobüs şoförü, aracı motosiklet sürücüsünün üzerine sürdüğü sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek önce tıp merkezinin önündeki 3 araca ardından yolcularında beklediği Çamlık durağına girdi. Kazada otobüsün altında kalan 1 kadın yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı. Otobüs şoförü ve motosiklet sürücüsü ise gözaltına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.
Ekli dosyayı görüntüle 86364
15.10.2025 - 15:13 | Son Güncellenme: 15.10.2025 - 16:27
İsa ALMAÇAYIR / İSTANBUL (DHA)
Ooo birde 72T hattında yakalamışsın Bakırköy'de10 Gündür Citiport görmüyordum. A-1517'yi gördüm. Çektim ve hikayeye attım.
Nasıl yani 98T ve 72T arasında 89a YokmuyduEvet. 3 gün daha 72T hattında.
98T'den 2 araç 72T'ye geçti.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.