Bunu soracaktım bende sonra vazgeçtim bilgi kirliliği olmasın diyeEkli dosyayı görüntüle 85816
Benim kafamı karıştıran ise bu oldu . Savaşa ait olmasa bile aracın modeli ve plakası savaş ile neredeyse birebir !!! Acaba şirket değişikliği mi oldu![]()
Bunu soracaktım bende sonra vazgeçtim bilgi kirliliği olmasın diyeEkli dosyayı görüntüle 85816
Benim kafamı karıştıran ise bu oldu . Savaşa ait olmasa bile aracın modeli ve plakası savaş ile neredeyse birebir !!! Acaba şirket değişikliği mi oldu![]()
Araçlar Temsa @yusuf_atay paylaşmıştı öncedenB-1886 TCV ne alacak acaba Temsa almasın istiyorum
B-1884'ün HO plakasını ve B-1886'nın HO plakasını sorguladığımda 2014MODEL TEMSA AVENUE LF olduğu ortaya çıkıyor
B-1884 ve B-1886 2014MODEL TEMSA AVENUE LF ile araçlarını değiştirmiştir
Unutuyorum hemen pardon pardonAraçlar Temsa @yusuf_atay paylaşmıştı önceden
Noldu araca? En sevdiğim otokar kasası olan Otokar Kent 290LF
Arac yaptaşın garajında bayadır kullanılmıyor halde duruyor normalde sağlam arac Motoru şanzımanı kaputu falanNoldu araca? En sevdiğim otokar kasası olan Otokar Kent 290LF
Rengi bile Erguvan olarak kalmış. Belli çok eski olduğu en az 3-4 yıldır yatıyordur. Kodu belli mi? Şuan aktif çalışan kod mu yoksa hiç kodu yok muArac yaptaşın garajında bayadır kullanılmıyor halde duruyor normalde sağlam arac Motoru şanzımanı kaputu falan
4 yıldır yatıyor Otokar Kent 290LF.Evet A-1604Rengi bile Erguvan olarak kalmış. Belli çok eski olduğu en az 3-4 yıldır yatıyordur. Kodu belli mi? Şuan aktif çalışan kod mu yoksa hiç kodu yok mu
Araç çalışıyor gözüküyor. Otokardan BMC'ye mi geçmiş?4 yıldır yatıyor Otokar Kent 290LF.Evet A-1604
Evet Otokardı BMC geçti aslında niye böyle yaptılar ki
Eski çalıştığı yıllardan. 2016 Yılında çalışıyormuş sağlam Otokarmış. Keşke otokar olarak kalsaymış. 290LF kasa çok hoşuma gidiyorEvet Otokardı BMC geçti aslında niye böyle yaptılar ki
Evet keşke bu kalsaydı hep buna giderdim sefer'e aracı şuan yapsalar hangi kapı koduna verirler acaba benim A-1632 gibiEski çalıştığı yıllardan. 2016 Yılında çalışıyormuş sağlam Otokarmış. Keşke otokar olarak kalsaymış. 290LF kasa çok hoşuma gidiyor
Ekli dosyayı görüntüle 85845
Görsel Alıntı: Güncel Ulaşım - Hüseyin Keskin
Araç İETT'ye geçmiş bu arada. O4014 koduyla hizmet veriyor. @marmaray bağımlısı başka bir konuda demiştik özel üretim değil diyeEski çalıştığı yıllardan. 2016 Yılında çalışıyormuş sağlam Otokarmış. Keşke otokar olarak kalsaymış. 290LF kasa çok hoşuma gidiyor
Ekli dosyayı görüntüle 85845
Görsel Alıntı: Güncel Ulaşım - Hüseyin Keskin
Aaa garajdaki otokar'ı cıkarıp yeni otokarmı aldılar bu plakaya acaba
benim için çok özeller. hepsi 2013 özel üretim bu sleeper buildAraç İETT'ye geçmiş bu arada. O4014 koduyla hizmet veriyor. @marmaray bağımlısı başka bir konuda demiştik özel üretim değil diye
Ekli dosyayı görüntüle 85847
O40XX serisi 2012 model. Özel üretim olanlar (O1XXX O2XXX O3XXX) 2013 modelbenim için çok özeller. hepsi 2013 özel üretim bu sleeper build
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.