Tema düzenleyici

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (Öhö)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D0836
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
A-1517 arıza verdikten biraz sonrası. Kaptan diğer araç gelene kadar yağmurdan dolayı yolcuları otobüste bekletti. Yolcuları A-1545'e transfer ettikten sonra Kocasinan Sanayi Sitesine gitti araç.

(İlk görselde Sabahattin Zaim Üniversitesi çıkışı olduğu için öğrenci yoğunluğu vardı. Herkesi blurlamak zorunda kaldım)

A-1517 -> 2015 Isuzu Citiport - 89A

Ekli dosyayı görüntüle 85300

Ekli dosyayı görüntüle 85301

Ekli dosyayı görüntüle 85295

07.10.2025 12:55 - Sabahattin Zaim Üniversitesi
Sağ arka tekerinde yok sadece beyaz aksesuar onda da olsa süper olur

A-1517 nasıl arızalandı ya hala kocasinan sanayi sitesinde
Bilmiyorum durağa yürürken bir baktım Işıkları kapalı duruyor. 12:20 seferindeki araçtı 12:40 Sabahattin Zaim'e gelene kadar içerde beklemiş yolcular. Temsa hepsini alınca araçta oradan Kocasinan'a gitti. Biraz şansız Isuzu çıktı. Eski sahipleri biraz sert kullanmış olabilir. 10 yaşında araç. Eski BMC'si bile bu kadar sorun çıkarmıyordu

Bilmiyorum durağa yürürken bir baktım Işıkları kapalı duruyor. 12:20 seferindeki araçtı 12:40 Sabahattin Zaim'e gelene kadar içerde beklemiş yolcular. Temsa hepsini alınca araçta oradan Kocasinan'a gitti. Biraz şansız Isuzu çıktı. Eski sahipleri biraz sert kullanmış olabilir. 10 yaşında araç. Eski BMC'si bile bu kadar sorun çıkarmıyordu
Olabilir bakalım bazıları hızlı kullanıyor yoruyorlar eski aracı bu kadar arıza vermiyordu ya bu arada A-1688 seferine 1 saat geç kalkmış

Ekran Alıntısı.PNG

Geri
Üst Alt