2011-12 modelleri için teneke lafı az bile kalırGüleryüze teneke denemez ayıptır
2011-12 modelleri için teneke lafı az bile kalırGüleryüze teneke denemez ayıptır
89A Bölgesi geçen seneye kadar full 1. Nesil Cobralardan oluşuyordu. Az çektirmedi o araçlar. Şimdi hepsi 2024-25 Model Otokar Kent LF oldular2012 Güleryüz olarak A-1702, A-1559 ve B-093'e binmiştim gerçi B-093 2013 ama yine de 1.nesil Cobra kısacası bu bindiğim 3 araç gayet iyiydi. Yalnız 1.nesilin 2011 model olanlarından C-1501 ve C-1538'e de binmiştim bunlardan C-1501 berbattı C-1538'de fena değildi.
Benim Cobra markasıyla ilgili bir sıkıntım yok.Severim.Yüksek tabanlı olan Cobraların hastasıydım.Güleryüze teneke denemez ayıptır
Belki Cam filmi vb. Yapılıyordur
Validatörü de takılmış. Araç güncel olarak sinyal veriyor. Sadece yeni aracı sisteme işlenmemişSağol hocam inşallah ferahevler bölgesine gelir
Otobüs değil, kamyon buPaylaşabileceğim tek görsel bu. Sorun olursa diye bir kaç saat sonra mesajımı sileceğim
Ekli dosyayı görüntüle 90431
Bir önceki sayfada sormuştum ama cevap alamamıştım. Siz gördüğünüze göre biliyorsunuzdur araç 2.nesil miydi 3.nesil miydi çünkü 2017 Cobra için ortak yıl hem 2.nesil Cobra var hem de 3.nesil Cobra var 2017 olarak.C.1020 'nin yeni aracını biraz önce gördüm araç ümraniye tepeüstü istikametine doğru gidiyordu tekrardan hayırlı ve uğurlu olsun dilerim.❤❤❤
★★★
3.nesil 2020 sonrası değil miBir önceki sayfada sormuştum ama cevap alamamıştım. Siz gördüğünüze göre biliyorsunuzdur araç 2.nesil miydi 3.nesil miydi çünkü 2017 Cobra için ortak yıl hem 2.nesil Cobra var hem de 3.nesil Cobra var 2017 olarak.
A-337 2018 model ama 3. Nesil3.nesil 2020 sonrası değil mi
Hayır 2017 sonrasıydı.3.nesil 2020 sonrası değil mi
Tuzla derken? Tuzla Belediyesi mi yoksa Tuzla bölgesi halk otobüsçülerinden biri mi aldı?Tuzla bir adet daha 2025 model makyajlı kasa ISUZU CİTİPORT aldı beyaz renkte
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.