Hocam Bahçelievlerdeki araçlar yenilecekse okeyHocam Atakent ile Bahçelievler birleştirseler hatları nasıl olur
Hocam Bahçelievlerdeki araçlar yenilecekse okeyHocam Atakent ile Bahçelievler birleştirseler hatları nasıl olur
Olur o zaman31,98B,97A,97T,98AB,73B,HT1 şeklinde bütün araclar yenilenecek
Calışma günleri hatlarınOlur o zaman
Çalışma günlerinin toplamı 30 olmalı şuan 42 gün. Toplam 12 günlük azaltma gerekli@Emirinho10 @Rick Grimes böyle bölge olursa hangi hatları azaltmalıyız veya arttırmalıyız gün olarak
12 arac nolacak öyleyseÇalışma günlerinin toplamı 30 olmalı şuan 42 gün. Toplam 12 günlük azaltma gerekli
Hocam o her zaman öyle olmuyor örneğin bir araç 500T de 3 haftadan fazla çalışıyor 130Ş de bir o kadardırÇalışma günlerinin toplamı 30 olmalı şuan 42 gün. Toplam 12 günlük azaltma gerekli
Hocam mesela 97T 98B 73B gibi hatların artması gerek olurHocam o her zaman öyle olmuyor örneğin bir araç 500T de 3 haftadan fazla çalışıyor 130Ş de bir o kadardır
98B 5 gün olmalı 98AB 13 gün 31 de 12 gün olursa okeyimCalışma günleri hatların
31=14 Gün
98B=6 Gün
97A=7 Gün
97T=2 Gün
98AB=10 Gün
73B=2 Gün
HT1=1 Gün
Asla onlar yeterli bileHocam mesela 97T 98B 73B gibi hatların artması gerek olur
Ben direk okeyim98B 5 gün olmalı 98AB 13 gün 31 de 12 gün olursa okeyim![]()
Sağ arka tekerinde yok sadece beyaz aksesuar onda da olsa süper olurA-1517 arıza verdikten biraz sonrası. Kaptan diğer araç gelene kadar yağmurdan dolayı yolcuları otobüste bekletti. Yolcuları A-1545'e transfer ettikten sonra Kocasinan Sanayi Sitesine gitti araç.
(İlk görselde Sabahattin Zaim Üniversitesi çıkışı olduğu için öğrenci yoğunluğu vardı. Herkesi blurlamak zorunda kaldım)
A-1517 -> 2015 Isuzu Citiport - 89A
Ekli dosyayı görüntüle 85300
Ekli dosyayı görüntüle 85301
Ekli dosyayı görüntüle 85295
07.10.2025 12:55 - Sabahattin Zaim Üniversitesi
Bilmiyorum durağa yürürken bir baktım Işıkları kapalı duruyor. 12:20 seferindeki araçtı 12:40 Sabahattin Zaim'e gelene kadar içerde beklemiş yolcular. Temsa hepsini alınca araçta oradan Kocasinan'a gitti. Biraz şansız Isuzu çıktı. Eski sahipleri biraz sert kullanmış olabilir. 10 yaşında araç. Eski BMC'si bile bu kadar sorun çıkarmıyorduA-1517 nasıl arızalandı ya hala kocasinan sanayi sitesinde
Olabilir bakalım bazıları hızlı kullanıyor yoruyorlar eski aracı bu kadar arıza vermiyordu ya bu arada A-1688 seferine 1 saat geç kalkmışBilmiyorum durağa yürürken bir baktım Işıkları kapalı duruyor. 12:20 seferindeki araçtı 12:40 Sabahattin Zaim'e gelene kadar içerde beklemiş yolcular. Temsa hepsini alınca araçta oradan Kocasinan'a gitti. Biraz şansız Isuzu çıktı. Eski sahipleri biraz sert kullanmış olabilir. 10 yaşında araç. Eski BMC'si bile bu kadar sorun çıkarmıyordu
Fena trafik yüzünden
1 saat 10 dakika sonra Bakırköyden başlamış seferine
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.