A-1671 2025 BMC Vizyon Ulaşımda.Banada öyle geldi.A-1671'de bölge değiştirme ihtimali varmı yoksa bağımsız arac mı olur?
Vizyonunda BMC'leri Var
A-1671 2025 BMC Vizyon Ulaşımda.Banada öyle geldi.A-1671'de bölge değiştirme ihtimali varmı yoksa bağımsız arac mı olur?
Hayır mahkeme haciz gibi durumları çok büyük konuma gitseniz bile bulamazsınızBu düğüne giden araç mı
Böyle bir araç mı varmış?Bu düğüne giden araç mı
başka bir belde'nin şöförü 2023'te alkollü sürerken yakında bir düğün salonu görünce aracı terkedip düğüne gitmişti.Böyle bir araç mı varmış?
B-210 olması lazım kodu.O araç geçen günlerde kaza yapmıştı.Sonra oradan aklımıza geldi daha önce düğüne gittiğiBöyle bir araç mı varmış?
B-104'te yaptı ama sisteme düşmedi cizik oldu arac..B-210 olması lazım kodu.O araç geçen günlerde kaza yapmıştı.Sonra oradan aklımıza geldi daha önce düğüne gittiği
Evet bugün sanayideki araçlara baktığımda B-104'te vardı ama bir şey yazmıyordu dedim neden gitmiş diyeB-104'te yaptı ama sisteme düşmedi cizik oldu arac..
Caddede araç yolun ortasına park etmiş gecerken baya sürtmüş aracEvet bugün sanayideki araçlara baktığımda B-104'te vardı ama bir şey yazmıyordu dedim neden gitmiş diye
Araç sahipleri aynı mı
Evet aynı sahipleriAraç sahipleri aynı mı
Evet eski kasa sanırım bu. Arkadaki koltuk dizilimine dikkat ettiniz mi?A-1617 -> 2018 Güleryüz Cobra GD-272 LF - 89A
Sisteme göre 2013 Güleryüz Cobra GD-272 LF gözüküyor. Sanırım sonradan Uzay kasa dönüşümü yapılmış. Arka tarafı biraz farklı geldi bana
Ekli dosyayı görüntüle 83534
Ekli dosyayı görüntüle 83533
26.09.2025 12:38 - Sabahattin Zaim Üniversitesi
Hocam bu gönderi İETT güncel otobüsleri sayfasına paylaşsanızTabelası Sönük Bir Evlat
Ekli dosyayı görüntüle 83751
MB Conecto II (K - 12m) & M4005
HT11 Giyimkent / Fatih Mah. - Kuyumcukent
Binmiştim ben A-1617'yeEvet eski kasa sanırım bu. Arkadaki koltuk dizilimine dikkat ettiniz mi?
Çift katlı harici en son 2010MODEL araçtı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.