Hayır daha önceden bizim bölgede çalışıyordu zatenBölge değiştiricek otobüs mü var
Hayır daha önceden bizim bölgede çalışıyordu zatenBölge değiştiricek otobüs mü var
Hmm A-1720 sahibine teslim ettik Conectoyu Hayırlı olsun dedim canlı canlı TCV'yide sordum motor yemişHayır daha önceden bizim bölgede çalışıyordu zaten
O TCV aracı dizele dönüştürülmüştü değil mi? Dizel MAN motor takılmıştı diye hatırlıyorum.Hmm A-1720 sahibine teslim ettik Conectoyu Hayırlı olsun dedim canlı canlı TCV'yide sordum motor yemiş
Evet dizele dönüştürülmüştü ama Motor gg oldu Hararetten dolayıO TCV aracı dizele dönüştürülmüştü değil mi? Dizel MAN motor takılmıştı diye hatırlıyorum.
MAN motorlar kendini yok etme uzmanıEvet ama Motor gg oldu
Zaten bi hararet'te gidiyorlar hemenMAN motorlar kendini yok etme uzmanı
İETT karsan körüklülere acilinden bir tane motor uydurması lazım, acaba Ultra LF25 motoruyla nasıl bir performans gösterirler
@59Yunus34 Net kaza yapmış tahminim Basınsitesi'de
Körüklü Karsan'a dikey motor uydurulamaz. Motor odası yatay motorlara uygun tasarlandığı için yatay motor takılabilir. Mesela Capacity'lerin motoru yatay.Capacity'nin motoru uydurulabilir.MAN motorlar kendini yok etme uzmanı
İETT karsan körüklülere acilinden bir tane motor uydurması lazım, acaba Ultra LF25 motoruyla nasıl bir performans gösterirler
Bu arada bu sitede "ÖHO'larda nadir bulunan araçlar" diye başlık varmıydı? Ben aradım bulamadım. Yoksa ona göre yeni bir başlık açacağım.
Nadir özellikler (farklı motor,şanzıman,iç düzen vs.) barındıran araçlarla ilgili başlıktan bahsetmiştim.Bu başlıkta İstanbul ÖHO'de son kalan ya da tamamen kalkmış olan araç modellerini yazacağız.
İstanbul ÖHO'de son kalan Otokar Kent 290 H'ler (1 araç)
A-160 - Otokar Kent 290 H
- Emir006
- Cevaplar: 32
- Forum: İstanbul Ulaşım
Bilmiyorum kim çektiEkli dosyayı görüntüle 80977
B-1507'yi sence kim cekmiş olabilir ben cekmemişsem gece saat 11 civarı @Rick Grimes
@59Yunus34 çekmiş olabilirEkli dosyayı görüntüle 80977
B-1507'yi sence kim cekmiş olabilir ben cekmemişsem gece saat 11 civarı @Rick Grimes
Ya da geceyse şoförü de çekmiş olabilirEkli dosyayı görüntüle 80977
Evet doğruYa da geceyse şoförü de çekmiş olabilir
aracın şöforü cekti ben istedim bizzat.@59Yunus34 çekmiş olabilir
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.