210 220 bile olur
Ecomatlı Procityleri ben seviyorum aslında bana ayrı samimi hava katıyorlar sevimli geliyorlar.Şanssız diyelim@İettci ne diyorsun bu işe şanssızmı diyelim yoksa teneke mi
Evet hocam. B-1746'nın yeniden seferlere dönmesiyle ilgili olabilirB-1503'ü 50V'de gördüm. Acaba bölge mi değiştirdi o araç?
B-1503 Alibeyköy Bölgesi'ne geçmiştir.
Bu araç daha önce 146 bölgesinde de çalışmıştı.
Anladım hocam, teşekkür ederim bilgilendirme içinEvet hocam. B-1746'nın yeniden seferlere dönmesiyle ilgili olabilir
Yağmurlu havaları hiç sevmiyorum. Çıkmam büyük ihtimalle@Rick Grimes @İettci bugün dışarı cıkmayacağım siz cıkıcakmısınız? ona göre A-1808 falan yakalarsanız
Ben hiç cıkmam valla Yenibosna kilit şuan E5'te aynı yani tadını alamam yağmurlu havadaYağmurlu havaları hiç sevmiyorum. Çıkmam büyük ihtimalle
Ben çıkarım ama akşama doğru veya akşam@Rick Grimes @İettci bugün dışarı cıkmayacağım siz cıkıcakmısınız? ona göre A-1808 falan yakalarsanız
En iyisi cünkü yağmur azalır 5 ten sonraBen çıkarım ama akşama doğru veya akşam
Gittikçe artıyor. Dışarı çıkacakların haberi olsun
@hat.76o o zaman K.çekmece bayideki iki araç A-277 ile C-366C-366 2013MODEL BMC PROCİTY olan aracını 2025MODEL makyajlı kasa ISUZU CİTİPORT ile yenilenmiştir Ekli dosyayı görüntüle 80487
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.