Evet doğru hatırlıyorsun bende diyorum GEM plakası tanıdık gelmiyor HK 6434 ile 6435 di
Evet doğru hatırlıyorsun bende diyorum GEM plakası tanıdık gelmiyor HK 6434 ile 6435 di
Araç arıza vermiş.C-170 12A da çalışması gerekirken ıhlamurkuyuda
Arıza değil görevsiz kalmıştırAraç arıza vermiş.
Bu ss'e baktıktan sonra sileceğim. Arıza paylaşmak yasak fakat görevsiz kalmışsa nasıl sabah seferlerini yapmış? 13:41 seferi yarıda kalmışArıza değil görevsiz kalmıştır
Gördüğüm kodlar bunlarBende böyle düşünüyorum. Listeye kodları hazırladım. Yarın olsun yine aynı bölgede kalırsa bu kodlar demekki değişim olmuştur
Daha Ocak'ta yazılmış bu mesaj hiçbiri değişmemişSavaş Petrol'ün araçları olan A-1550 , A-1668 , A-1679 , A-1741 ve A-1825 2025 model BMC Procity TR Plus ile araçlarını yenilemişlerdir.
@sariozelhalkotobusleri instagram hesabından alıntıdır.
Alımlar göstermelik oldu benceDaha Ocak'ta yazılmış bu mesaj hiçbiri değişmemiş
Satın alınmıştır teslim edilmemiştir belki de veya bu kodlar yerine alınan araçları başka kodlara öncelik olarak verilmiştirDaha Ocak'ta yazılmış bu mesaj hiçbiri değişmemiş
Hocam 2012 temsadan ne bekliyonuz Allah aşkına . Bi de bölgedeki 30 tane 2013 temsa değilde sadece 1 tane olan 2012 Model temsanın gelmeside şaka gibi.
Doğru hocam o kadar kod varki unutmuşum onu ekledimBu ara @Rick Grimes hocam listenizde A-1815 eksik
Evet hatta birkaç gün önce A-1679'u eski aracı ile çalışırken gördüm .Daha Ocak'ta yazılmış bu mesaj hiçbiri değişmemiş
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.