Araca tüm gün 89K-1 yazılmış. Şoför dikkat etmemiştir. Ya da depar olduğunu bilmiyorsa normal hat gibi davranmıştırAnladım.Bence yolu karıştırmış olabilir yada Servisi kontrol etmemiş nerede bittiğini
4231 numaralı servis -1 deparı
Araca tüm gün 89K-1 yazılmış. Şoför dikkat etmemiştir. Ya da depar olduğunu bilmiyorsa normal hat gibi davranmıştırAnladım.Bence yolu karıştırmış olabilir yada Servisi kontrol etmemiş nerede bittiğini
Bu hatta yeni calışmaya başlamıssa normal depar bilmemesi ama bakması lazımdı ekrana.normal hat gibi davranması bence sertifika iptal nedeni değil unutmuş olabilirAraca tüm gün 89K-1 yazılmış. Şoför dikkat etmemiştir. Ya da depar olduğunu bilmiyorsa normal hat gibi davranmıştır
4231 numaralı servis -1 deparı
Ekli dosyayı görüntüle 99229
Ekli dosyayı görüntüle 99228
93 bölgesine netA-1723 Zeytinburnu na gitmiş
Hayır Zeytinburnun'da araçların gittiği bir yer var. Tam olarak ne bilmiyorum belki sanayidir belki başka bir şeydir.93 bölgesine net
hmm Bakımları yapıldı bekliyor şimdi hazır yani kısacaHayır Zeytinburnun'da araçların gittiği bir yer var. Tam olarak ne bilmiyorum belki sanayidir belki başka bir şeydir.
Şu an en baştan yattığı halk otobüs garajına geri döndü. Büyük ihtimalle rutin bakımlarıydı
Ekli dosyayı görüntüle 99234
Büyük ihtimalle sefer bittiğini işaretlememişler. 17:38'te bitip 17:20'de sefere başlamış gözüküyor6 Saat 8 Dakika.
146 -> A-1563
İlk araç 290LF’ye benziyor.Uygulamam için yardımınıza ihtiyacım var. Sıra A-1861 koduna gelmişti ve Google'da 2 farklı plaka karşıma çıktı.
34 DPR 61 ve 34 DJR 61.
34 DJR 61 şu an kullandığı araç ve 2021 Model Otokar,
Peki 34 DPR 61'in kaç model olduğunu bilen var mı? Bu arada model yükseltme mi oldu yoksa araç değişimi mi oldu? Şimdiden cevaplayacak kişilere teşekkür ederim
Görseller Güncel Ulaşım sitesinden Hüseyin Keskin'e aittir.
Ekli dosyayı görüntüle 99290
Ekli dosyayı görüntüle 99291

OTOKAR bir zamana kadar ön panjuru her modelde aynı tutuyordu
Teşekkür ederim @yusuf_atay34DPR61 2017 modeldi
A-1861'in 2017 model OTOKARI A-413'e geçti
A-1500 ama o şoför ekranındaki Şoför Sicil Numarasını sansürle bence. Şoföre sorun çıkartmasın
sildim halletcem tekrar atacam tamam mı pardon yeni farkettim heh olduA-1500 ama o şoför ekranındaki Şoför Sicil Numarasını sansürle bence. Şoföre sorun çıkartmasın
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.