147 yeni bir rekor mu kırdı?Ekli dosyayı görüntüle 93319
55 dk bekleyen var mıdır ki? Bir de 7 saate yakın sefer şaka olmalı! Yürüyerek bile daha kısa. (Küfür buradaydı.)
Ekli dosyayı görüntüle 93320
147 yeni bir rekor mu kırdı?Ekli dosyayı görüntüle 93319
55 dk bekleyen var mıdır ki? Bir de 7 saate yakın sefer şaka olmalı! Yürüyerek bile daha kısa. (Küfür buradaydı.)
Ekli dosyayı görüntüle 93320
İETT’nin sitesindeki bilgiye göre 147’nin sefer süresi 69 dakika. Asıl bir gün bu sefer süresiyle yolculuğunu tamamladığında kayda değer bir gelişme olacak.147 yeni bir rekor mu kırdı?
İş gidiş-çıkış saatleri dışında çoğu hattın sefer süresi sitedekiyle örtüşüyor. 147’nin sadece durak sayısı bile 72. Yani araç trafiksiz ve yolcusuz senaryoda bile o güzergahta 69 dakikada seferi tamamlayamazSitede hatların sefer süresi, trafiğin neredeyse hiç olmadığı saatlere göre yazılıyor oldu bitti. O yüzden 147’nin de 69 dk sürmesi, hatta bundan daha kısa sürmesi gayet normal özellikle son seferlerde. Pratikte rastlanan bir durum.
Ben yıllar önce de takip ediyordum. Sabah çok erken veya gece son seferde 1 saatte bitirdikleri oluyor.İş gidiş-çıkış saatleri dışında çoğu hattın sefer süresi sitedekiyle örtüşüyor. 147’nin sadece durak sayısı bile 72. Yani araç trafiksiz ve yolcusuz senaryoda bile o güzergahta 69 dakikada seferi tamamlayamaz![]()
Yolcu ve trafiğin olmadığı senaryoda 5–10 dakika geriye çekilemesi bile şaşırtıcı. Benzeri bir senaryoda sefer süresi 50 dakika olan MR54’ün süresi ne kadar oluyor?Ben yıllar önce de takip ediyordum. Sabah çok erken veya gece son seferde 1 saatte bitirdikleri oluyor.
Ekli dosyayı görüntüle 93490
Dün böyleydi. Muhtemelen bomboş gitti. Yol çalışmasından dolayı biraz uzadı bir de yoksa daha erken de bitirirdi. Takip etmiştim.
72 durak ama o saatlerde bütün duraklarda durmuyordur. Mesela Sanayi'yi pas geçtiğini düşünüyorum öyle geç saatlerdeİş gidiş-çıkış saatleri dışında çoğu hattın sefer süresi sitedekiyle örtüşüyor. 147’nin sadece durak sayısı bile 72. Yani araç trafiksiz ve yolcusuz senaryoda bile o güzergahta 69 dakikada seferi tamamlayamaz![]()
Evet gece için normal. Durak atlaya atlaya yolda arabanın olmadığı saatte bile 1 saat sürüyor. Gün içini, trafik saatini düşününce işte 6 saat gibi bir rekor kırması şaşırtıcı değil. Bölünme veya alternatif hat şart.72 durak ama o saatlerde bütün duraklarda durmuyordur. Mesela Sanayi'yi pas geçtiğini düşünüyorum öyle geç saatlerde
İstanbuldaki 15km hatlarda çok kötü hocam sefer süresi bakımından. En iyi örneği 64Ç. Yolunun uzunluğu 146nın ve 76Dnin yarısından bile az ama ikisiyle de kapışabilecek sefer süresi yapıyorNormalde şehir içi hat 15 kilometre falan olmalı taş çatlasa. Yani ideali budur. Ama İstanbul’da 25-30 kilometrelik hatlar olup bir de trafik eklendi mi her şey berbat oluyor.
anadolu yakasında olursa bu bütün ulaşım çöker. Raylı sistemler o kadar derin nüfuz etmediNormalde şehir içi hat 15 kilometre falan olmalı taş çatlasa. Yani ideali budur. Ama İstanbul’da 25-30 kilometrelik hatlar olup bir de trafik eklendi mi her şey berbat oluyor.
m5, m10, m11, m12, m14 hatları/uzatmaları açılınca bence 15km veya 3 ilçeden fazla geçen hatlar kalkmalı/kısaltılmalı ...Normalde şehir içi hat 15 kilometre falan olmalı taş çatlasa. Yani ideali budur. Ama İstanbul’da 25-30 kilometrelik hatlar olup bir de trafik eklendi mi her şey berbat oluyor.
Anadolu yakasında hat ASLA kısaltılamaz. Avrupa yakasının aksine alternatifsiz ulaşım bol oluyor Anadolu’da. Trafik de az.m5, m10, m11, m12, m14 hatları/uzatmaları açılınca bence 15km veya 3 ilçeden fazla geçen hatlar kalkmalı/kısaltılmalı ...
Ayrıca kronik trafikli olan cadde ve sokaklardan otobus hatları gecmemeli... O caddelere/mahallere tramway yapılmalı iett + metro istanbul + fen işleri ekipleri ortaklıgıyla.
Anadolu ile Avrupa arasında metro-tramvay sayısında da çok fark var. Bencede kısalmazAnadolu yakasında hat ASLA kısaltılamaz. Avrupa yakasının aksine alternatifsiz ulaşım bol oluyor Anadolu’da. Trafik de az.
Bence 36V'ye İkitelli'den araç verilmeli.
Ne güzel geçen sene araç çeşitliliği fazlaydı. Her garajdan araç...
BMC, Temsa, Conecto, Otokar, Akia, Karsan... Hepsi.
Örneğin 130Ş. D100’ün tamamından giden son hat. Bu hat omurga hat, kısalabilme imkanı yok. Bu hat sayesinde M4 Hindistan’a dönmüyorAnadolu ile Avrupa arasında metro-tramvay sayısında da çok fark var. Bencede kısalmaz
GZ,FB hatlarında çözüm olması için yol olması lazım ama alternatif yol yokKlasik Her Fenerbahçe maçında sefer iptali veya güzergah değişikliği oluyor bunun çözümü neden olmuyor acaba![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.