83O ve 39O hatları. Sanırım eskiden 0 ile O karışmasın diye çizgi koyuluyormuş
Görsel Alıntı: Güncel Ulaşım - Hüseyin KESKİN
Bu hattın güzergahında Giyimkent'ten Bakırköy'e gidecek birisi M7+M3 yapabilir ya da Menderes Üçyüzlü tarafından Bakırköy'e gidecek birisi M1B+M3 yapabilir ama Güngören Köyiçi tarafından Bakırköy'e gidecek birisi 98G'ye mahkum maalesef. Mesela teyzemler Güngören Köyiçinde yaşıyorlar mecburen Bakırköy'de Marmaray'dan inince 98G'ye binmek zorunda kalıyorum.Son bindiğim 98G aracı O3069 olmuştu. Bir şeyler değişmediği sürece bu hatta bir daha bineceğimi zannetmiyorum.
Valla , bunu bende anlamadım . Fikir yürütecek olsaydım eğer ;Ekli dosyayı görüntüle 95081
Cevatpaşa yönü Kadife durağında bir tek 32M duruyor.Oysa ki bir sürü hat geçiyor önünden farklı farklı.Yoldan kaynaklı falan da değil normal düz.Bu durumu anlayamadım.Ama karşıdaki Kadife durağından geçenlerin hepsi duruyor.
@Semih belki bilir bunu da.
Eskiden O türevli bütün hatlarda vardı bu "-"83O ve 39O hatları. Sanırım eskiden 0 ile O karışmasın diye çizgi koyuluyormuş
Ekli dosyayı görüntüle 95323
76O’nun 06.50 Avcılar kalkışlı sanayiden geçen seferi 09.00 Otogar dönüşüne hiçbir zaman yetişemiyordu malum. Saatlerde bazı düzenlemeler yapılmış. 09.20 görünüyor artık dönüş. Yine sıkıntı olacaktır ama eskisinden iyi tabii ki.
Metroya gerek yok ki, daha kısa olan 98Y var. Zamandan kazanmak için bile neden fazladan para verilsin?Bu hattın güzergahında Giyimkent'ten Bakırköy'e gidecek birisi M7+M3 yapabilir ya da Menderes Üçyüzlü tarafından Bakırköy'e gidecek birisi M1B+M3 yapabilir ama Güngören Köyiçi tarafından Bakırköy'e gidecek birisi 98G'ye mahkum maalesef. Mesela teyzemler Güngören Köyiçinde yaşıyorlar mecburen Bakırköy'de Marmaray'dan inince 98G'ye binmek zorunda kalıyorum.
Sarıyer taraflarına bir tane garaj lazımBu S.gazi öyle abuk subuk hatlara araç yolluyor ki bize de kala kala Topkapı'nın şaheser(!) araçları kalıyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.