137 gidişte 104, dönüşte 103 durak. 93 duraklık bir deparı da var. 107 duraklık bir deparı da var.Bunu unuttum.
78ZB -> 92 Durak.![]()
137 gidişte 104, dönüşte 103 durak. 93 duraklık bir deparı da var. 107 duraklık bir deparı da var.Bunu unuttum.
78ZB -> 92 Durak.![]()
HS3 hattında A-4 bölgesi araçları mı çalışıyormuş ?A-249 oldu. Sadece kodu değişti.
HS3 -> A-199, A-200.
Evet ilk açıldığında sadece İETT'di. Sonra A-4 geldi. Sonra yarı İETT yarı A-4 oldu. En son HS3 A-10XX ve A-1100-1101 grubunun rotasyonuna dahil oldu. Zaten bu araçlar HS1'de de çalışıyorlardıHS3 hattında A-4 bölgesi araçları mı çalışıyormuş ?
Yaklaşık 1 yıl önce Çözüm Merkezi'ne yazmıştım; her 2 seferden 1'i bu şekilde olmalı diye ama otomatik cevapla reddetmişlerdi. Sorum şu; ne değişti? M14 açıldı da haberimiz mi olmadı?14R-1 Hattı Hizmet Vermeye Başlıyor
Değerli Yolcularımızın dikkatine;
14R-1 Rasathane – Ümraniye Metro hattımız, Küçüksu Kasrı – Rasathane – Bosna Bulvarı – Ümraniye Metro güzergâhında ring seferleriyle 27 Ekim 2025 Pazartesi günü itibarıyla hizmet vermeye başlayacaktır.
Yolcularımıza duyurulur.
Kaynak: İETT Duyurular
Ekli dosyayı görüntüle 87758
Bu tür durumlara aklın yolu bir diyorum. Tabii keşke yıllarca beklemek zorunda kalınmasa.Yaklaşık 1 yıl önce Çözüm Merkezi'ne yazmıştım; her 2 seferden 1'i bu şekilde olmalı diye ama otomatik cevapla reddetmişlerdi. Sorum şu; ne değişti? M14 açıldı da haberimiz mi olmadı?
İnat etmek yerine dinleseler keşke ama anca yıllar sonra dinlerlerBu tür durumlara aklın yolu bir diyorum. Tabii keşke yıllarca beklemek zorunda kalınmasa.
Ben de yıllardır 147 için Bahçeşehir’e girmeyen depar öneriyorum ama otomatik mesajla geçiştiriliyor. Bir gün gerçek olursa bu mesajı çerçevelettirinBiz bunları çay gaşığıynan anlattık, küpayla anlattık, cep telefonuylan anlattık...
Valla bence de sıkıntı olmaz . Seninde dediğin gibi , normal güzergahlarından çok Cevatpaşa’da takılıyorlar .Bu 336E,36V,36A hatlarının güzergahı Cevatpaşa'dan geçecek şekilde düzenlense sıkıntı olur mu ? Zaten şu anda bir fark yokta orijinal olsun @Semih bilir
76B’nin amaçsız bir hat olduğu Doğru muEkli dosyayı görüntüle 87943
Avcılar Çarşı durağında 2 dakika beklemek yerine 76O’ya bindiler. Tek başıma 76B’deyim. Bugün de şaşırmadım.
76B’nin amaçsız bir hat olduğu Doğru mu
Vaktiniz ve sağlığınız varsa Avcılar E5’den içeriye doğru yürüyebilirsiniz. Genel olarak bu güzergahtaki en yoğun talep okul gidiş-çıkış saatleri oluyor. Bana sorsalar daha uzun bir hat tasarlarım.76B’nin amaçsız bir hat olduğu Doğru mu
147’ye depar hatlar lazım. Neredeyse şehirdeki bütün uzun hatların kısa deparı var bu hattın yok. Başka türlü iflah olmaz.Bence 76B’deki iki otobüsü özellikle hafta içi 147’ye verebilirler. 147’nin hafta içi saatleri geçen sene çok daha iyiydi. Nedense bozdular daha da düzelmedi.
Bu araçları özledim içim dışım Akia oldu
76B sadece 76 ve 146 hattına ücretsiz aktarma yaptığı için açık.76B’nin amaçsız bir hat olduğu Doğru mu
Bu hatları neye göre belirlemişler acaba. HS2 ve 142F gibi Üniversite’de sonlanan hatların da 76B’ye ücretsiz aktarma yapması gerekir bence. Üstelik iki hat da Avcılar’ın çeşitli mahallelerinden geçiyor.76B sadece 76 ve 146 hattına ücretsiz aktarma yaptığı için açık.
145 hattı da aynı şekilde 76 ve 146'ya ücretsiz aktarma yapıyor.
76BA hattı da ilerleyen günlerde 76 ve 146 ile ücretsiz aktarma yapacak.
Bu 3 hat da eskiden Bakırköy'e kadar gidiyordu 76B, 76C, 76Y olarak.
Kimse hatırlamaz ama çok eskiden (12 yıl önce) 76G hattı da Bakırköy'e kadar gidiyordu.
Üniversite zamanlarımda sanki 147-1 tabelası gördüm ama nasıl kısaltmışlardı hiç hatırlamıyorum147’ye depar hatlar lazım. Neredeyse şehirdeki bütün uzun hatların kısa deparı var bu hattın yok. Başka türlü iflah olmaz.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.