Tema düzenleyici

İstanbul İETT Hat Sohbetleri

Konu sahibi
HS3 hattında A-4 bölgesi araçları mı çalışıyormuş ?
Evet ilk açıldığında sadece İETT'di. Sonra A-4 geldi. Sonra yarı İETT yarı A-4 oldu. En son HS3 A-10XX ve A-1100-1101 grubunun rotasyonuna dahil oldu. Zaten bu araçlar HS1'de de çalışıyorlardı

14R-1 Hattı Hizmet Vermeye Başlıyor

Değerli Yolcularımızın dikkatine;

14R-1 Rasathane – Ümraniye Metro hattımız, Küçüksu Kasrı – Rasathane – Bosna Bulvarı – Ümraniye Metro güzergâhında ring seferleriyle 27 Ekim 2025 Pazartesi günü itibarıyla hizmet vermeye başlayacaktır.

Yolcularımıza duyurulur.

Kaynak: İETT Duyurular

Ekli dosyayı görüntüle 87758
Yaklaşık 1 yıl önce Çözüm Merkezi'ne yazmıştım; her 2 seferden 1'i bu şekilde olmalı diye ama otomatik cevapla reddetmişlerdi. Sorum şu; ne değişti? M14 açıldı da haberimiz mi olmadı?

Yaklaşık 1 yıl önce Çözüm Merkezi'ne yazmıştım; her 2 seferden 1'i bu şekilde olmalı diye ama otomatik cevapla reddetmişlerdi. Sorum şu; ne değişti? M14 açıldı da haberimiz mi olmadı?
Bu tür durumlara aklın yolu bir diyorum. Tabii keşke yıllarca beklemek zorunda kalınmasa.

Biz bunları çay gaşığıynan anlattık, küpayla anlattık, cep telefonuylan anlattık...

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251025-114349.png
    Screenshot_20251025-114349.png
    443.9 KB · Görüntüleme: 16
Biz bunları çay gaşığıynan anlattık, küpayla anlattık, cep telefonuylan anlattık...
Ben de yıllardır 147 için Bahçeşehir’e girmeyen depar öneriyorum ama otomatik mesajla geçiştiriliyor. Bir gün gerçek olursa bu mesajı çerçevelettirin 😂

Bu 336E,36V,36A hatlarının güzergahı Cevatpaşa'dan geçecek şekilde düzenlense sıkıntı olur mu ? Zaten şu anda bir fark yokta orijinal olsun @Semih bilir
Valla bence de sıkıntı olmaz . Seninde dediğin gibi , normal güzergahlarından çok Cevatpaşa’da takılıyorlar .

500 Evler - Sağmalcılar arasında zaten aman aman bir yolcuda yok bence . İETT’ye yazsam mı diyorum ama red yiyeceğime eminim gibi gibi ..

Karışık ya , sadece Cumartesileri ordan geçse bile olur . Bu düzenlemeden en çok 336E etkilenir . Onun yolcusu bitmez

76B’nin amaçsız bir hat olduğu Doğru mu

Net bir şey söylemek zor. Tesadüfen bazen işe yararken bazen bugünkü gibi çok işe yaramıyor. Mesela 76O sadece 3-4 dk geç gelseydi 76B’ye iki değil, on iki kişi binecektik muhtemelen. Bir de tabii ki insanlar daha bilinçli olsa, iki kişi gitmeyebilirdik. O kadar kişi arasından 76B’yi tek bekleyen bendim, şaka gibi. Oysa herkesin elinde telefon var. Bakmak hiç zor değil. Instagram kullanmaktan kat kat kolay bence mesela. Ama bunlar ayrı konu, başlıkla tam alakalı değil.

Bence 76B’deki iki otobüsü özellikle hafta içi 147’ye verebilirler. 147’nin hafta içi saatleri geçen sene çok daha iyiydi. Nedense bozdular daha da düzelmedi.

Vaktiniz ve sağlığınız varsa Avcılar E5’den içeriye doğru yürüyebilirsiniz. Genel olarak bu güzergahtaki en yoğun talep okul gidiş-çıkış saatleri oluyor. Bana sorsalar daha uzun bir hat tasarlarım.

Bence 76B’deki iki otobüsü özellikle hafta içi 147’ye verebilirler. 147’nin hafta içi saatleri geçen sene çok daha iyiydi. Nedense bozdular daha da düzelmedi.
147’ye depar hatlar lazım. Neredeyse şehirdeki bütün uzun hatların kısa deparı var bu hattın yok. Başka türlü iflah olmaz.

76B sadece 76 ve 146 hattına ücretsiz aktarma yaptığı için açık.

145 hattı da aynı şekilde 76 ve 146'ya ücretsiz aktarma yapıyor.

76BA hattı da ilerleyen günlerde 76 ve 146 ile ücretsiz aktarma yapacak.

Bu 3 hat da eskiden Bakırköy'e kadar gidiyordu 76B, 76C, 76Y olarak.

Kimse hatırlamaz ama çok eskiden (12 yıl önce) 76G hattı da Bakırköy'e kadar gidiyordu.

76B sadece 76 ve 146 hattına ücretsiz aktarma yaptığı için açık.

145 hattı da aynı şekilde 76 ve 146'ya ücretsiz aktarma yapıyor.

76BA hattı da ilerleyen günlerde 76 ve 146 ile ücretsiz aktarma yapacak.

Bu 3 hat da eskiden Bakırköy'e kadar gidiyordu 76B, 76C, 76Y olarak.

Kimse hatırlamaz ama çok eskiden (12 yıl önce) 76G hattı da Bakırköy'e kadar gidiyordu.
Bu hatları neye göre belirlemişler acaba. HS2 ve 142F gibi Üniversite’de sonlanan hatların da 76B’ye ücretsiz aktarma yapması gerekir bence. Üstelik iki hat da Avcılar’ın çeşitli mahallelerinden geçiyor.

Konu sahibi
147’ye depar hatlar lazım. Neredeyse şehirdeki bütün uzun hatların kısa deparı var bu hattın yok. Başka türlü iflah olmaz.
Üniversite zamanlarımda sanki 147-1 tabelası gördüm ama nasıl kısaltmışlardı hiç hatırlamıyorum

Geri
Üst Alt