137 gidişte 104, dönüşte 103 durak. 93 duraklık bir deparı da var. 107 duraklık bir deparı da var.Bunu unuttum.
78ZB -> 92 Durak.![]()
137 gidişte 104, dönüşte 103 durak. 93 duraklık bir deparı da var. 107 duraklık bir deparı da var.Bunu unuttum.
78ZB -> 92 Durak.![]()
HS3 hattında A-4 bölgesi araçları mı çalışıyormuş ?A-249 oldu. Sadece kodu değişti.
HS3 -> A-199, A-200.
Evet ilk açıldığında sadece İETT'di. Sonra A-4 geldi. Sonra yarı İETT yarı A-4 oldu. En son HS3 A-10XX ve A-1100-1101 grubunun rotasyonuna dahil oldu. Zaten bu araçlar HS1'de de çalışıyorlardıHS3 hattında A-4 bölgesi araçları mı çalışıyormuş ?
Yaklaşık 1 yıl önce Çözüm Merkezi'ne yazmıştım; her 2 seferden 1'i bu şekilde olmalı diye ama otomatik cevapla reddetmişlerdi. Sorum şu; ne değişti? M14 açıldı da haberimiz mi olmadı?14R-1 Hattı Hizmet Vermeye Başlıyor
Değerli Yolcularımızın dikkatine;
14R-1 Rasathane – Ümraniye Metro hattımız, Küçüksu Kasrı – Rasathane – Bosna Bulvarı – Ümraniye Metro güzergâhında ring seferleriyle 27 Ekim 2025 Pazartesi günü itibarıyla hizmet vermeye başlayacaktır.
Yolcularımıza duyurulur.
Kaynak: İETT Duyurular
Ekli dosyayı görüntüle 87758
Bu tür durumlara aklın yolu bir diyorum. Tabii keşke yıllarca beklemek zorunda kalınmasa.Yaklaşık 1 yıl önce Çözüm Merkezi'ne yazmıştım; her 2 seferden 1'i bu şekilde olmalı diye ama otomatik cevapla reddetmişlerdi. Sorum şu; ne değişti? M14 açıldı da haberimiz mi olmadı?
İnat etmek yerine dinleseler keşke ama anca yıllar sonra dinlerlerBu tür durumlara aklın yolu bir diyorum. Tabii keşke yıllarca beklemek zorunda kalınmasa.
Ben de yıllardır 147 için Bahçeşehir’e girmeyen depar öneriyorum ama otomatik mesajla geçiştiriliyor. Bir gün gerçek olursa bu mesajı çerçevelettirinBiz bunları çay gaşığıynan anlattık, küpayla anlattık, cep telefonuylan anlattık...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.