Tema düzenleyici

İstanbul İETT Hat Sohbetleri

Konu sahibi
HS3 hattında A-4 bölgesi araçları mı çalışıyormuş ?
Evet ilk açıldığında sadece İETT'di. Sonra A-4 geldi. Sonra yarı İETT yarı A-4 oldu. En son HS3 A-10XX ve A-1100-1101 grubunun rotasyonuna dahil oldu. Zaten bu araçlar HS1'de de çalışıyorlardı

14R-1 Hattı Hizmet Vermeye Başlıyor

Değerli Yolcularımızın dikkatine;

14R-1 Rasathane – Ümraniye Metro hattımız, Küçüksu Kasrı – Rasathane – Bosna Bulvarı – Ümraniye Metro güzergâhında ring seferleriyle 27 Ekim 2025 Pazartesi günü itibarıyla hizmet vermeye başlayacaktır.

Yolcularımıza duyurulur.

Kaynak: İETT Duyurular

Ekli dosyayı görüntüle 87758
Yaklaşık 1 yıl önce Çözüm Merkezi'ne yazmıştım; her 2 seferden 1'i bu şekilde olmalı diye ama otomatik cevapla reddetmişlerdi. Sorum şu; ne değişti? M14 açıldı da haberimiz mi olmadı?

Yaklaşık 1 yıl önce Çözüm Merkezi'ne yazmıştım; her 2 seferden 1'i bu şekilde olmalı diye ama otomatik cevapla reddetmişlerdi. Sorum şu; ne değişti? M14 açıldı da haberimiz mi olmadı?
Bu tür durumlara aklın yolu bir diyorum. Tabii keşke yıllarca beklemek zorunda kalınmasa.

Biz bunları çay gaşığıynan anlattık, küpayla anlattık, cep telefonuylan anlattık...

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251025-114349.png
    Screenshot_20251025-114349.png
    443.9 KB · Görüntüleme: 9
Biz bunları çay gaşığıynan anlattık, küpayla anlattık, cep telefonuylan anlattık...
Ben de yıllardır 147 için Bahçeşehir’e girmeyen depar öneriyorum ama otomatik mesajla geçiştiriliyor. Bir gün gerçek olursa bu mesajı çerçevelettirin 😂

Geri
Üst Alt