Ya da cebime bakarakben zamandan ancak "bu tasarruf ettiğim zamanla bir şey kazanıyor muyum?" sorusuna olumlu yanıt verebiliyorsam tasarruf ediyorum

Ya da cebime bakarakben zamandan ancak "bu tasarruf ettiğim zamanla bir şey kazanıyor muyum?" sorusuna olumlu yanıt verebiliyorsam tasarruf ediyorum
Kimi anımsattı hocamBu mesaj bana birini anımsattı![]()
Aylık akbilim olduğu için senelerdir dolmuşa binmedim hocam onun yerine sizin gibi otobüsten otobüse atlarken akbil basıyorumHocam ben baya minibüs/dolmuş hateriyim. Şoför gel bedava bin dese bile binemem ya. Miss gibi abonmanımla otobüsten otobüste atlamayı daha çok seviyorum
Bu çağ dışı araçlara beni de kimse bindiremez. Çoğu sürücü zaten magandalık yapıyor ve konfor namına hiçbir şey bulunmuyor. Bunların kaza yapma ihtimali otobüslere göre daha yüksek.Aktarma yapmak yerine dolmuş'a binmek daha mantıklı geliyor bana
41STninde 41ST-1inde ve 41ST'nin alt kümesi sayılabilecek K3'ünde minibüs türevi var minibüsceptionlık bir durum var@Rick Grimes yamulmuyorsam 41st'nin dolmuş türevi de var. aynı güzergah diye biliyorum. onu da denemeyi düşünür müsünüz?
Hocam çok güzel bir kelime ortaya çıktıminibüsceptionlık
Halit bolkan abimiz aynı tabiri kullanıyordu bilen bilirBu çağ dışı araçlara beni de kimse bindiremez. Çoğu sürücü zaten magandalık yapıyor ve konfor namına hiçbir şey bulunmuyor. Bunların kaza yapma ihtimali otobüslere göre daha yüksek.
Kimi anımsattı hocam
1 haftadır Otokara binmiyorum çok mutluyum![]()
Hocam sizin durumunuzu köye gittiğimde bende yaşıyorum çarşıya servisten başka bir ulaşım şekli yoktuben yıllarıdır tuzlada yaşıyorum iettye binmek dolmuştan daha zor benim için geçen pazar km13'ü 10-20 dakika bekledim o sırada 3-4 tane tuzla-pendik dolmuşu geçti önümden tuzlanın içinde de genelde dolmuşa biniyorum çünkü iett gelmiyor
Aynı şey Bakırköy'ün iç kesimleri için de geçerli. Otobüs durağı gördüm fakat oradan geçen 1 otobüs bile görmedim. Ne zaman gidecek olsam ya İncirli veya Zeytinburnu'ndan yürüyorum ya da Dolmuşa biniyorum.ben yıllarıdır tuzlada yaşıyorum iettye binmek dolmuştan daha zor benim için geçen pazar km13'ü 10-20 dakika bekledim o sırada 3-4 tane tuzla-pendik dolmuşu geçti önümden tuzlanın içinde de genelde dolmuşa biniyorum çünkü iett gelmiyor
133P var fakat kendisi alt tuzlada sadece ana arterlerden geçiyor ve ben bunlara yakın değilimben yıllarıdır tuzlada yaşıyorum iettye binmek dolmuştan daha zor benim için geçen pazar km13'ü 10-20 dakika bekledim o sırada 3-4 tane tuzla-pendik dolmuşu geçti önümden tuzlanın içinde de genelde dolmuşa biniyorum çünkü iett gelmiyor
88’in mescidi selama gitmesine İETT T4’ten ötürü sıcak bakmaz88 ya da 88A'lardan biri Mescid-i Selam'a uzatılsa olur mu ?
oraya uzaltılmasını bırak yakında iptal edilip alibeykoye yonlendirilirse şaşırma88 ya da 88A'lardan biri Mescid-i Selam'a uzatılsa olur mu ?
Sultangazi hatlarının Alibeyköy karşısında dokunulmazlığı varoraya uzaltılmasını bırak yakında iptal edilip alibeykoye yonlendirilirse şaşırma![]()
Bi 49 ve 36T yok onlar olursa Gazi > İettSultangazi hatlarının Alibeyköy karşısında dokunulmazlığı var
İETT hem içeride sağlam bir Gazi lobisi barındırıyor hem de 36 serisini iptal ettiklerinde öyle bir linçlenmişlerdi ki hatları geri getirdiler
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.