Neresi etkilenmedi bir alibeyköy uğruna Göktürk hatlarını biçtilerAlibeyköy'den bana sorarsanız Kağıthane hatlarının da etkilenmemesi gerekiyordu
Neresi etkilenmedi bir alibeyköy uğruna Göktürk hatlarını biçtilerAlibeyköy'den bana sorarsanız Kağıthane hatlarının da etkilenmemesi gerekiyordu
Göktürk etkilenmesi gereken tek yerlerdendi bence.Neresi etkilenmedi bir alibeyköy uğruna Göktürk hatlarını biçtiler
Neresi etkilenmedi bir alibeyköy uğruna Göktürk hatlarını biçtiler
o zamanlar da alibeyköye hatlar varmış, nerede son durak yapıyorlardı acaba
Taksim- İ.E.T.T. kampı diye bir hat varmış
Bizim araç şuan araciett'de 41A olarak gözüküyorŞuan K-1137--->"EVYAP LİSESİNE GİDER" ile yoldayım bu ikinci gelen araçtı bugün ilk gelen otokar O2220 doluydu bu yağmurlu günde beni kurtardığı için karsan K1137 ve meşhur gergin şoförüme(şuan yine aynı söför abimiz var) teşekkürler
10 hattan 8i Sultanbeyli - Üsküdar/Kadıköy türevlerihangi hatlar en çok yolcu taşıyor onu da paylaşsalardı güzel olurdu.
sultanbeylide o kadar üsküdar kadıköy hattı mı var, gazi anadolu yakası şubesi10 hattan 8i Sultanbeyli - Üsküdar/Kadıköy türevleri
1i 97
diğeri de 62 oluyor genellikle
142/147 falan da çıkabiliyor 62 yerine
18ler,11ÜS,320Asultanbeylide o kadar üsküdar kadıköy hattı mı var, gazi anadolu yakası şubesi
um73'e imreniyorum o kadar yolcusu yok gördüğüm kadarıyla ama bayağı sık, bizde de eldivenle sevdiğim 130h var18ler,11ÜS,320A
bu arada cidden hem iettsel hem de kentsel anlamda gazi anadolu şube olabilir
Ben 142F’yi beklerim. Çünkü Avcılar’ın en kalabalık mahallesinden geçen tek hat.10 hattan 8i Sultanbeyli - Üsküdar/Kadıköy türevleri
1i 97
diğeri de 62 oluyor genellikle
142/147 falan da çıkabiliyor 62 yerine
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.