Tema düzenleyici

İstanbul İETT Hat Sohbetleri

Bir an yine aynı otobüs sandım. Daha önce yaşanmıştı.

IMG_4612.jpeg

Hocam ben baya minibüs/dolmuş hateriyim. Şoför gel bedava bin dese bile binemem ya. Miss gibi abonmanımla otobüsten otobüste atlamayı daha çok seviyorum
Aylık akbilim olduğu için senelerdir dolmuşa binmedim hocam onun yerine sizin gibi otobüsten otobüse atlarken akbil basıyorum

Aktarma yapmak yerine dolmuş'a binmek daha mantıklı geliyor bana
Bu çağ dışı araçlara beni de kimse bindiremez. Çoğu sürücü zaten magandalık yapıyor ve konfor namına hiçbir şey bulunmuyor. Bunların kaza yapma ihtimali otobüslere göre daha yüksek.

@Rick Grimes yamulmuyorsam 41st'nin dolmuş türevi de var. aynı güzergah diye biliyorum. onu da denemeyi düşünür müsünüz?
41STninde 41ST-1inde ve 41ST'nin alt kümesi sayılabilecek K3'ünde minibüs türevi var minibüsceptionlık bir durum var

Bu çağ dışı araçlara beni de kimse bindiremez. Çoğu sürücü zaten magandalık yapıyor ve konfor namına hiçbir şey bulunmuyor. Bunların kaza yapma ihtimali otobüslere göre daha yüksek.
Halit bolkan abimiz aynı tabiri kullanıyordu bilen bilir

ben yıllarıdır tuzlada yaşıyorum iettye binmek dolmuştan daha zor benim için geçen pazar km13'ü 10-20 dakika bekledim o sırada 3-4 tane tuzla-pendik dolmuşu geçti önümden tuzlanın içinde de genelde dolmuşa biniyorum çünkü iett gelmiyor
Hocam sizin durumunuzu köye gittiğimde bende yaşıyorum çarşıya servisten başka bir ulaşım şekli yoktu

ben yıllarıdır tuzlada yaşıyorum iettye binmek dolmuştan daha zor benim için geçen pazar km13'ü 10-20 dakika bekledim o sırada 3-4 tane tuzla-pendik dolmuşu geçti önümden tuzlanın içinde de genelde dolmuşa biniyorum çünkü iett gelmiyor
Aynı şey Bakırköy'ün iç kesimleri için de geçerli. Otobüs durağı gördüm fakat oradan geçen 1 otobüs bile görmedim. Ne zaman gidecek olsam ya İncirli veya Zeytinburnu'ndan yürüyorum ya da Dolmuşa biniyorum.

133P var fakat kendisi alt tuzlada sadece ana arterlerden geçiyor ve ben bunlara yakın değilim

oraya uzaltılmasını bırak yakında iptal edilip alibeykoye yonlendirilirse şaşırma😃
Sultangazi hatlarının Alibeyköy karşısında dokunulmazlığı var

İETT hem içeride sağlam bir Gazi lobisi barındırıyor hem de 36 serisini iptal ettiklerinde öyle bir linçlenmişlerdi ki hatları geri getirdiler

Sultangazi hatlarının Alibeyköy karşısında dokunulmazlığı var

İETT hem içeride sağlam bir Gazi lobisi barındırıyor hem de 36 serisini iptal ettiklerinde öyle bir linçlenmişlerdi ki hatları geri getirdiler
Bi 49 ve 36T yok onlar olursa Gazi > İett

Geri
Üst Alt