Teşekkür ederimsur'un diğer tarafına peron alanı yaptılar oradan kalkıyor,T4 fetihkapi istasyonu ile yanyana hemen
Teşekkür ederimsur'un diğer tarafına peron alanı yaptılar oradan kalkıyor,T4 fetihkapi istasyonu ile yanyana hemen
Hocam tek sebebi ögrenci olmayanların otobüse doluşması aracın bilgisayarından sadece ögrenci akbilini geçerli kılacak bir sistem aktif olsa 100 kat daha rahat gidip gelirizgeçen yıl sabah 7.20 sularında cendere caddesi durağonda hep taşacak kadar dolu görürdüm
Okulumun önünden kalkan 42'ye bindiğim vakitlerde hatırlıyorum şoför abilerimiz gayet öğrenciler ile sohbet muhabbet ediyordu Allah kolaylık versin gerçekten zorNedense Kağıthane garajındakinler bana daha samimi geliyor
Kimse kullanmadığı için ve otobüs bomboş gittiği için azaltmış olabilirler.Yeni açılan gece hatları olan 50g ve 55g hatlarının seferlerini iyice budamışlar,madem böyle yapıcaksınız neden açıyorsunuz arkadaş?
kimse kullanmasa dahi sefer azaltılamaz. gece hatları ulaşımın kilit hatlarıdır. aynı şey 40'a 25g'ye yapılsa irfanı yarın göremezdikKimse kullanmadığı için ve otobüs bomboş gittiği için azaltmış olabilirler.
Hocam citiport demişken bir ara istinye merkez durağında isuzu citiport görmüştüm ancak uzun zamandır göremedim araca ne olduğunu bilen varmı ?98H -> A-1516
98H, ayda 1-2 kez Citiport görüyor.
B-1628 olması lazım. 42HM/153/29Ş/59N hatlarında çalışıyor.Hocam citiport demişken bir ara istinye merkez durağında isuzu citiport görmüştüm ancak uzun zamandır göremedim araca ne olduğunu bilen varmı ?
Hocam teşekkürlerB-1628 olması lazım. 42HM/153/29Ş/59N hatlarında çalışıyor.
Şu anda 59N hattında.
2013 temsa gelirse hayatınızın en kötü deneyimi olabilir41ST Topkapı'nın neresinden kalkıyor? Eskiden surların orada peron vardı sanki hâlâ var mı bilmiyorum ama 41ST'yi denemek istiyorum
Aslında 4 kod için gitmek istiyorum ve gitmişken de hattı deneyimlemek istiyorum. A-18XX listemi bitirmek için.2013 temsa gelirse hayatınızın en kötü deneyimi olabilir
Bu mesaj bana birini anımsattıHocam bu nedir ya hep otokar hep otokar
Hocam ben baya minibüs/dolmuş hateriyim. Şoför gel bedava bin dese bile binemem ya. Miss gibi abonmanımla otobüsten otobüste atlamayı daha çok seviyorum@Rick Grimes yamulmuyorsam 41st'nin dolmuş türevi de var. aynı güzergah diye biliyorum. onu da denemeyi düşünür müsünüz?
Aktarma yapmak yerine dolmuş'a binmek daha mantıklı geliyor banaHocam ben baya minibüs/dolmuş hateriyim. Şoför gel bedava bin dese bile binemem ya. Miss gibi abonmanımla otobüsten otobüste atlamayı daha çok seviyorum
Ben ulaşımda biraz pintiyim. Abonmanım varken minibüse binmek boşuna para harcamışım gibi hissettiriyor. O yüzden otobüs bekliyorum yine binmiyorumAktarma yapmak yerine dolmuş'a binmek daha mantıklı geliyor bana
Anladım hocam. Benim evin oradan AVM bölgesine gitmek için Otobüs ile iskeleye gidip oradan tramvay veya otobüs yapmam gerekiyordu ondan tek dolmuş rahat duruyordu.Ben ulaşımda biraz pintiyim. Abonmanım varken minibüse binmek boşuna para harcamışım gibi hissettiriyor. O yüzden otobüs bekliyorum yine binmiyorum
Hocam, siz de biliyorsunuz zaten de, zaman konusunda da aynı şekilde pinti olmanızı öneririm. Gerçekten değerini sonra anlıyorsunuz.Ben ulaşımda biraz pintiyim. Abonmanım varken minibüse binmek boşuna para harcamışım gibi hissettiriyor. O yüzden otobüs bekliyorum yine binmiyorum
ben zamandan ancak "bu tasarruf ettiğim zamanla bir şey kazanıyor muyum?" sorusuna olumlu yanıt verebiliyorsam tasarruf ediyorumHocam, siz de biliyorsunuz zaten de, zaman konusunda da aynı şekilde pinti olmanızı öneririm. Gerçekten değerini sonra anlıyorsunuz.
Orası kesinlikle öyle de şuanlık minibüs haterlığım geçene kadar böyle devamHocam, siz de biliyorsunuz zaten de, zaman konusunda da aynı şekilde pinti olmanızı öneririm. Gerçekten değerini sonra anlıyorsunuz.
tuzlada oturursanız bence alışırsınızOrası kesinlikle öyle de şuanlık minibüs haterlığım geçene kadar böyle devam
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.