Tema düzenleyici

İstanbul İETT Hat Sohbetleri

geçen yıl sabah 7.20 sularında cendere caddesi durağonda hep taşacak kadar dolu görürdüm
Hocam tek sebebi ögrenci olmayanların otobüse doluşması aracın bilgisayarından sadece ögrenci akbilini geçerli kılacak bir sistem aktif olsa 100 kat daha rahat gidip geliriz

Nedense Kağıthane garajındakinler bana daha samimi geliyor
Okulumun önünden kalkan 42'ye bindiğim vakitlerde hatırlıyorum şoför abilerimiz gayet öğrenciler ile sohbet muhabbet ediyordu Allah kolaylık versin gerçekten zor

Yeni açılan gece hatları olan 50g ve 55g hatlarının seferlerini iyice budamışlar,madem böyle yapıcaksınız neden açıyorsunuz arkadaş?
Kimse kullanmadığı için ve otobüs bomboş gittiği için azaltmış olabilirler.

98H -> A-1516

98H, ayda 1-2 kez Citiport görüyor.
Hocam citiport demişken bir ara istinye merkez durağında isuzu citiport görmüştüm ancak uzun zamandır göremedim araca ne olduğunu bilen varmı ?

Hocam citiport demişken bir ara istinye merkez durağında isuzu citiport görmüştüm ancak uzun zamandır göremedim araca ne olduğunu bilen varmı ?
B-1628 olması lazım. 42HM/153/29Ş/59N hatlarında çalışıyor.

Şu anda 59N hattında.

Konu sahibi
2013 temsa gelirse hayatınızın en kötü deneyimi olabilir
Aslında 4 kod için gitmek istiyorum ve gitmişken de hattı deneyimlemek istiyorum. A-18XX listemi bitirmek için.

Onlarda:

A-1807 -> 2013 Güleryüz Cobra
A-1809 -> 2013 Güleryüz Cobra
A-1829 -> 2013 Temsa Avenue LF
A-1873 -> 2013 Mercedes Conecto

Bunların hepsine denk getirirsem iyi olur

Konu sahibi
@Rick Grimes yamulmuyorsam 41st'nin dolmuş türevi de var. aynı güzergah diye biliyorum. onu da denemeyi düşünür müsünüz?
Hocam ben baya minibüs/dolmuş hateriyim. Şoför gel bedava bin dese bile binemem ya. Miss gibi abonmanımla otobüsten otobüste atlamayı daha çok seviyorum

Hocam ben baya minibüs/dolmuş hateriyim. Şoför gel bedava bin dese bile binemem ya. Miss gibi abonmanımla otobüsten otobüste atlamayı daha çok seviyorum
Aktarma yapmak yerine dolmuş'a binmek daha mantıklı geliyor bana

Konu sahibi
Aktarma yapmak yerine dolmuş'a binmek daha mantıklı geliyor bana
Ben ulaşımda biraz pintiyim. Abonmanım varken minibüse binmek boşuna para harcamışım gibi hissettiriyor. O yüzden otobüs bekliyorum yine binmiyorum

Ben ulaşımda biraz pintiyim. Abonmanım varken minibüse binmek boşuna para harcamışım gibi hissettiriyor. O yüzden otobüs bekliyorum yine binmiyorum
Anladım hocam. Benim evin oradan AVM bölgesine gitmek için Otobüs ile iskeleye gidip oradan tramvay veya otobüs yapmam gerekiyordu ondan tek dolmuş rahat duruyordu.

Hocam, siz de biliyorsunuz zaten de, zaman konusunda da aynı şekilde pinti olmanızı öneririm. Gerçekten değerini sonra anlıyorsunuz.

Hocam, siz de biliyorsunuz zaten de, zaman konusunda da aynı şekilde pinti olmanızı öneririm. Gerçekten değerini sonra anlıyorsunuz.
ben zamandan ancak "bu tasarruf ettiğim zamanla bir şey kazanıyor muyum?" sorusuna olumlu yanıt verebiliyorsam tasarruf ediyorum

Konu sahibi
Orası kesinlikle öyle de şuanlık minibüs haterlığım geçene kadar böyle devam

Geri
Üst Alt