Tema düzenleyici

İETT'nin Mercedes Citaro Otobüsleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Citaro G’ye en son bindiğimde Conecto G ile hiç farkı kalmamıştı. Conecto G’ler gibi girintili yollarda araçlar hep titriyor. Hatta o titreme anında araç sinyalini kaybediyor. Özellikle Başakşehir’de sürekli girintili yollar var. 78F hattı Citaro G’lere nasıl dayanıyor? Ben anlayamıyorum.

2006-108.jpg

M2043 ün havasında sanırım arıza var, çok bakımlı bir araç olmasına rağmen devamlı tıslıyor.

Ben artık hiçbir citaronun hibe edilmesini istemiyorum. Ve hepsine gözümüz gibi bakmalıyız. Ayrıca bu ülkeye bu şehre daha sittin sene citaro falan da gelmez yani iki iki daha dört.

Körüklü otobüsler hâlâ canavar gibi ama körüğün arka kısmı ile ön kısmı arasında ciddi bir gürültü farkı var. Artık arka kısımda yolculuk yapamıyorum. Ayakta gitme pahasına ön kısımda takılıyorum. Bunun bir çaresi var mıdır?

Ben artık bu araçlar hakkında yazılan sorunları tuhaf karsılamıyorum, araçlar belli yaşa gelmiş her ne kadar bakımları yapılırsa yapılsın, üzerlerinde yılların verdiği yorgunluk var.

Ben artık bu araçlar hakkında yazılan sorunları tuhaf karsılamıyorum, araçlar belli yaşa gelmiş her ne kadar bakımları yapılırsa yapılsın, üzerlerinde yılların verdiği yorgunluk var.
Niye ya. Bakarsan bağ bakmazsan dağ olur. Yurtdışında 97 model citarolar halen çalışıyor.

Geri
Üst Alt