Yurtdışının yolları ile ülkemizin yolları arasında baya fark var.Niye ya. Bakarsan bağ bakmazsan dağ olur. Yurtdışında 97 model citarolar halen çalışıyor.
Yurtdışının yolları ile ülkemizin yolları arasında baya fark var.Niye ya. Bakarsan bağ bakmazsan dağ olur. Yurtdışında 97 model citarolar halen çalışıyor.
Bahsettiğim modifiyeli sarı farlı Citaro'lar bunlar işte. Sahipleri gözü gibi bakıyorlar bu araçlara, ömürleri uzuyor arıza yapma riski azalıyor.Ekli dosyayı görüntüle 59227 Hekimbaşı Peronlarda saatini bekleyen M2041
Fotoğrafı 2022 Eylül ayında çekmişim.
Palu belediyesine İkitelli garajından körüklü citaro g hibe edildi.(kod:M2558)İETT 12 tane otobüs hibe etmiş Elazığ'a. 2 tanesi de Citaro G. Daha fazla otobüse ihtiyaç varken hangi akla hizmet bu otobüsleri gönderiyorsunuz?
Farkında mısınız bilmiyorum ama bu kalitede direk Alman ithal araçlar bir daha bu şehire asla girmez. Yerlerine ne koyacaklar gerçekten çok merak ediyorum.
Hayret bu sefer yurt dışına otobüs göndermemişler. Bence az olmuş Capacity'leri falan da göndersinler. Hatta tüm otobüsleri dağıtsınlar. Aradan bir tane de bana Citaro G gönderin hayrına.
Yerlerine Akia Koyacaklar Herhalde Citaronun Dingili Bile Olamayacak Bir Otobüs İçin Güzelim Araçları Gönderiyorlar Ya Yazıklar Olsun Hadi Madem Araç Hibe Edeceksiniz Bari B-4000 Bmc Leri Verin,Hadi Madem Citaroları Yolladınız Bari Yerlerine 200-250 Adet Mb Conecto Veya Man Lions City Alında Gittiklerine Fazla Üzülmeyelim Bari Ama Yok Çıkıp Gene Yerlerine Akia Alıp Instagramda Yeni Konforlu Otobüslerimiz Diye Reklam Yapacaklar. Capacitylerin Gitmeside Yakındır Hiç Merak Etme Hibe Edemezlersede Hurdaya Atarlar Almanya,Avusturya,İsviçrede Bile 2008-2010 Model Citaro Otobüsler Kullanılıyor Adamlar Bakımını Güzelce Yapıp Devam Ediyor.Bu Citaro Ve Capacityler Güzel Bakımla 10 Yıl Daha İdare Eder Ama Ne Yazıkki Bu İbb Ve İett Yönetiminde Öyle Bir Vizyon Yok Çünkü Daha Kankaları Akia Firmasına Para Kazandıracaklar .Sittin Sene Birdaha Citaro Gibi Araçlar Gelmez Hibe Ettikleri Belediyeler Muhtemelen Daha 5 Sene Olmadan Çöpe Atacaklar Bu Araçları Çünkü Bakımını Üstlenemez Bu İthal Araçların.Hatta Boşver Citaroyu Bu Yönetim Conecto Alırsa Öp Başına KoyİETT 12 tane otobüs hibe etmiş Elazığ'a. 2 tanesi de Citaro G. Daha fazla otobüse ihtiyaç varken hangi akla hizmet bu otobüsleri gönderiyorsunuz?
Farkında mısınız bilmiyorum ama bu kalitede direk Alman ithal araçlar bir daha bu şehire asla girmez. Yerlerine ne koyacaklar gerçekten çok merak ediyorum.
Hayret bu sefer yurt dışına otobüs göndermemişler. Bence az olmuş Capacity'leri falan da göndersinler. Hatta tüm otobüsleri dağıtsınlar. Aradan bir tane de bana Citaro G gönderin hayrına.
Sorumsuz oldukları içinNiye belediyeyi kötülüyorsunuz
2020 de belediye 300 otobüs, 300 metrobüs için başvuruda bulunmuş,peki şu ana kadar neden alınamadı sizce ? Yerlerine yenileri alınmadan mevcutların gönderilmesine ben de karşıyım orası ayrı.Körüklü otobüs hibe etmeleri için önce yenilerinin alınması lazım ama bu olmadı. Akla ve vicdana sığmayan bir hareket gerçekleştiren belediyeyi ben kötülerim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.