Bugün bindiğim otobüsle dönüş:
Yüksek kalite çekim:
15A -> M2164
20 Eylül 2025 - Hz. Yuşa Tepesi
Yüksek kalite çekim:
15A -> M2164
20 Eylül 2025 - Hz. Yuşa Tepesi
yargılamaNapıyo bunlar
Netlediğim ve yakından çektiğim için iyi çıkmış olabilir. Ancak uzaktan çektiklerim veya hareketli fotoğraflar pek iyi çıkmıyor.Bu arada Yunus şunu belirtmeliyim foto kalitesi çok iyi çıkmış.
Aslında camında Türk bayrağı olan otobüs D-100. Onun durumu bundan da pek. farklı değil. Ancak tek farkı, otobüs temiz.Cama türk bayrağı asmakla olmuyor bay şoför. Garaj yapmıyorsa sen temizle.
Yada onu da geçtim garaj sorumluları ne işe yarar.
Karşıdaki bütün citaro g lerin şahinkaya’ya yollanması gerek bunlara tek bakabilen garaj oŞu kire bakar mısınız. Bi insan işini severek yapmalı.
Silsenize şu aracın içini güzelce, panelleri falan.
Yok abi yok ya diyecek birşey bulamıyorum.
Bi gidinde ellerin citarolarına bakın.
Fotoyu şikayetvar com dan alıp kırptım üstünü.
Ekli dosyayı görüntüle 83299
O koku küf değil bence.Aracın kendi iç kokusu diye düşünüyorumAraçların içindeki yanık/küf kokusundan bahsetmiyorum bile.
Kokuyu tarif edemiyorum fakat sizde alıyorsunuzdur. Rutubette olabilir. Benzer koku solo conectolarda da var İETT'de. Kötü bir koku rahatsız ediyorO koku küf değil bence.Aracın kendi iç kokusu diye düşünüyorum
Biliyorum evet o kokuyuKokuyu tarif edemiyorum fakat sizde alıyorsunuzdur. Rutubette olabilir. Benzer koku solo conectolarda da var İETT'de. Kötü bir boku rahatsız ediyor
Solo conectolarda bir koku duymadım ama citarolardakini iyi biliyorumsolo conectolarda da var
Ter kokusunu anımsatıyor bana.Solo conectolarda bir koku duymadım ama citarolardakini iyi biliyorum
En güzel koku İETT Otokar'larında tabiTer kokusunu anımsatıyor bana.Procity TRlerde de ilginç ve hoşuma giden bir koku var.
Klimayı açınca gelen o koku hiç değişmiyor.En güzel koku İETT Otokar'larında tabi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.