Tema düzenleyici

İETT'den Haberler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İki tane takıcaksın(!)
IMG_7153.jpeg

Burdan soralım o zaman. 200 adetlik solo dizel otobüs alım ihalesi açmayı düşünüyor musun İETT?

Körüklü demiyorum çünkü ümidimi yitirdim ne yazık ki.

Hiç olmazsa körüklü karsanları iyi bi elden geçirin.
Avrupa Yakası'nın talihsizliği ,Breda, İuaş çıkması Avenue gibi otobüsleri barındırması , Anadolu Yakası'nın ise Citaro'ların yaşlanmaya başlamaları.

Avrupa Yakası'nın talihsizliği ,Breda, İuaş çıkması Avenue gibi otobüsleri barındırması , Anadolu Yakası'nın ise Citaro'ların yaşlanmaya başlamaları.
citaroyu 40 yaşına bassa da çalıştırırdım yaratılmış en iyi otobüs

Bu akşam saat 22.00’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta oynanacak Galatasaray - Liverpool Şampiyonlar Ligi heyecanı için; saat 22.00’dan sonra planlanan 138 otobüs seferi ve bölgede 00.00’dan sonra hizmet veren 67 gece seferine ek olarak 30 ek otobüs seferi ile 50 ek metrobüs seferi hizmete sunulacaktır.

Şampiyonlar Ligi yolunda temsilcimiz Galatasaray’a başarılar dileriz. 🟡🔴

Umarım araçlara zarar gelmez.
Camları yumrukluyorlar deli gibi , benim gördüğüm bazı araçlarda yolda yan yan gidiyordu kalabalıktan . İnşallah kundaklama filan olmaz diyorum ben .

Araçlara zarar geleceğinden %70 eminim çünkü

Bu araçlar maça gidenler için değil. Maç çıkışı insanlar yolda kalmasın diye olan/olmayan seferlere ek sefer uygulaması. Parayla biletle binecekler yani
Peki hangi hatlar duyuruda göremedim.
500L ye baktım. Bir değişiklik yok saatlerde

Peki hangi hatlar duyuruda göremedim.
500L ye baktım. Bir değişiklik yok saatlerde
Onun hakkında detaylı bilgi yok sanırım. Geçen Fener maçında da böyle olmuştu. O an yoğunluk hangi hattaysa o hata veriyorlarmış seferi

Onun hakkında detaylı bilgi yok sanırım. Geçen Fener maçında da böyle olmuştu. O an yoğunluk hangi hattaysa o hata veriyorlarmış seferi
O an yoğunluk 500L de olabilir. Hem Cevizlibağ yönüne hemde Anadolu Yakasına geçmek için 500T binebilmek için 500L sıklaştırmak gerekir. Metrobüse giden hat hangisi ise o hatta yoğunluk olacaktır.

O an yoğunluk 500L de olabilir. Hem Cevizlibağ yönüne hemde Anadolu Yakasına geçmek için 500T binebilmek için 500L sıklaştırmak gerekir. Metrobüse giden hat hangisi ise o hatta yoğunluk olacaktır.
4. Leventten Anadolu yakasına geçen tonla hat var, 500T yerine başka bir tanesine giddbilir

Geri
Üst Alt