Avrupa Yakası'nın talihsizliği ,Breda, İuaş çıkması Avenue gibi otobüsleri barındırması , Anadolu Yakası'nın ise Citaro'ların yaşlanmaya başlamaları.Burdan soralım o zaman. 200 adetlik solo dizel otobüs alım ihalesi açmayı düşünüyor musun İETT?
Körüklü demiyorum çünkü ümidimi yitirdim ne yazık ki.
Hiç olmazsa körüklü karsanları iyi bi elden geçirin.
citaroyu 40 yaşına bassa da çalıştırırdım yaratılmış en iyi otobüsAvrupa Yakası'nın talihsizliği ,Breda, İuaş çıkması Avenue gibi otobüsleri barındırması , Anadolu Yakası'nın ise Citaro'ların yaşlanmaya başlamaları.
Yok biz Akia Ultra alalım diğer otobüslerin çalışması haram (!)citaroyu 40 yaşına bassa da çalıştırırdım yaratılmış en iyi otobüs
Hee sonunda itiraf ettinYok biz Akia Ultra alalım diğer otobüslerin çalışması haram (!)
Camları yumrukluyorlar deli gibi , benim gördüğüm bazı araçlarda yolda yan yan gidiyordu kalabalıktan . İnşallah kundaklama filan olmaz diyorum ben .Umarım araçlara zarar gelmez.
Peki hangi hatlar duyuruda göremedim.Bu araçlar maça gidenler için değil. Maç çıkışı insanlar yolda kalmasın diye olan/olmayan seferlere ek sefer uygulaması. Parayla biletle binecekler yani
Onun hakkında detaylı bilgi yok sanırım. Geçen Fener maçında da böyle olmuştu. O an yoğunluk hangi hattaysa o hata veriyorlarmış seferiPeki hangi hatlar duyuruda göremedim.
500L ye baktım. Bir değişiklik yok saatlerde
O an yoğunluk 500L de olabilir. Hem Cevizlibağ yönüne hemde Anadolu Yakasına geçmek için 500T binebilmek için 500L sıklaştırmak gerekir. Metrobüse giden hat hangisi ise o hatta yoğunluk olacaktır.Onun hakkında detaylı bilgi yok sanırım. Geçen Fener maçında da böyle olmuştu. O an yoğunluk hangi hattaysa o hata veriyorlarmış seferi
4. Leventten Anadolu yakasına geçen tonla hat var, 500T yerine başka bir tanesine giddbilirO an yoğunluk 500L de olabilir. Hem Cevizlibağ yönüne hemde Anadolu Yakasına geçmek için 500T binebilmek için 500L sıklaştırmak gerekir. Metrobüse giden hat hangisi ise o hatta yoğunluk olacaktır.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.