O beleşçiler arasında da ben varım6 Ekim'de beleşçiler sayesinde günlük 5 Milyon ile yolcu rekoru kırılmış
 DD
DDO beleşçiler arasında da ben varım6 Ekim'de beleşçiler sayesinde günlük 5 Milyon ile yolcu rekoru kırılmış
 DD
DDÇaktırma bende köyüme gitmiştim 4-5 tane otobüse binmişimdirO beleşçiler arasında da ben varımDD

Bu abi işten çıkarılmışAllah affetsin videonun başında biraz güldüm
Bunu gördüm sabah Hahahahahah
abi bisiklet aparatını araca oldukça temiz bir şekilde takmış, forklift sektörüne geçiş yapabilir
Depo görevlisi olarak işe aldırabilirim. Böyle ustalıkla forklift pardon otobüs kullananı nereden bulacağızabi bisiklet aparatını araca oldukça temiz bir şekilde takmış, forklift sektörüne geçiş yapabilir
Bu yeni Akıllı Durak'tan Silivri, Büyükçekmece, Beylikdüzü, Çatalca, Esenyurt'ta bir tane bile yok.Ayrıca, engelli yolcuların engelsiz erişimi için son 1 yıl içinde; sesli anons, dijital ekran ve brail alfabesi bulunan 305 farklı akıllı durak daha şehrin faklı bölgelerinde hizmete alındı. Böylece İstanbul genelindeki akıllı durak sayısı da 1.161’e ulaştı.
Dün Çeltik durağında siyah bir tane tourneo coruier durmuştu, üstünde İETT bilgi işlem müdürlüğü yazıyordu. Duraktaki akıllı durak toteminin içini açmış bakıyordu bir tane yelekli adamİETT,YATIRIMLARINA DURAKLARDA DA DEVAM EDİYOR
Yolculuk konforunu artırmak için her alanda çalışmalarını sürdüren İETT, 2.243 farklı kapalı durağı ve 305 akıllı durağı daha hizmete aldı.
Her ilçeye eşit hizmet ve her seferinde daha iyiye hedefiyle çalışmalarını sürdüren İETT, yapılan iyileştirmeler ile günlük sefer sayısını 64 bin adede, bir günde gerçekleştirilen yolculuk sayısını ise 5 milyonun üzerine çıkarttı.
Yolcularının araç dışındaki konforu için de çalışmalarını hızla sürdüren İETT, daha önce açık durumda olan, yağış ve güneş gibi iklim koşulları sebebiyle yolcu konforunu olumsuz etkileyen durumların önüne geçmek için 2.243 adet açık durağı, oturma alanı da olan modern kapalı duraklar haline getirdi.
Ayrıca, engelli yolcuların engelsiz erişimi için son 1 yıl içinde; sesli anons, dijital ekran ve brail alfabesi bulunan 305 farklı akıllı durak daha şehrin faklı bölgelerinde hizmete alındı. Böylece İstanbul genelindeki akıllı durak sayısı da 1.161’e ulaştı.
İETT, gerek sefer sırasında gerekse sefer öncesinde yolcularının konforunu artırmak için çalışmalarına devam edecek.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.