50G çok gereksiz olmuş onun yerine Havalimanı na uzatsalarmış daha iyi olurdu çok yolcusu olacağını düşünmüyorum ama hat içinde farklı deparlar açarlarrsa nasıl olur bilinmez
50G çok gereksiz olmuş onun yerine Havalimanı na uzatsalarmış daha iyi olurdu çok yolcusu olacağını düşünmüyorum ama hat içinde farklı deparlar açarlarrsa nasıl olur bilinmez
Havalimanına göktürkten geçen gece hattı var zaten. H-250G çok gereksiz olmuş onun yerine Havalimanı na uzatsalarmış daha iyi olurdu çok yolcusu olacağını düşünmüyorum ama hat içinde farklı deparlar açarlarrsa nasıl olur bilinmez
H-2 çok yetersiz Ben alibeyköyden bu hat geçeceği için böyle dedimHavalimanına göktürkten geçen gece hattı var zaten. H-2
50G saçma güzergah nasıl olacak ama50G neyse de 55G resmen bir saçmalık
55G gerekli bir hat. 55ET 19:20 de bitiyor, 55B 21:30 da bitiyordu katletildi, 50L pik saatlerde 15 dakikada bir kalkmasına rağmen kapasitesi yetmiyor peronlardan bütün koltuklar dolu gelen akaretlerde hava boşluğu kalmayan bir hattan bahsediyoruz50G neyse de 55G resmen bir saçmalık
Alibeyköyden geçmeyebilirH-2 çok yetersiz Ben alibeyköyden bu hat geçeceği için böyle dedim
Olabilir H-2 benzeri güzergah olursa çok gülünç olurAlibeyköyden geçmeyebilir
Aynen öyle 89C bile tam olarak bir gece hattı değilkenGece hattı olduğu için demiştir
- 55G Gaziosmanpaşa – Beşiktaş Gece Hattı,Olabilir H-2 benzeri güzergah olursa çok gülünç olur
55G’nin seferleri 18 civarı başlamalı.- 55G Gaziosmanpaşa – Beşiktaş Gece Hattı,
Gaziosmanpaşa – Eyüpsultan – Balat – Cibali – Unkapanı – Şişhane – Tarlabaşı – Taksim – Beşiktaş güzergâhında hizmet verecektir.
- 50G Göktürk – Taksim Gece Hattı ise,
Göktürk Köprübaşı Mahallesi – İstanbul Evleri – Hoşdere – Kemerburgaz – Hasdal – Alibeyköy Metro – Miniatürk – Halıcıoğlu – Kasımpaşa – Şişhane – Taksim arasında hizmet verecektir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.