Tema düzenleyici

İETT'den Haberler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Annekart ,birden fazla çocuğu olan dar gelirli vatandaşların işine yarıyor.
Ancak normal yolcuların pek de yararına dokunmayan, aksine bu yolculara zarar veren uygulama. Bunların getirdiği yük de tam biletlere yansıtılıyor ne yazık ki. 65+'den de belli bir miktar ücret alınmasını beklerken gereksiz yere başka bir ücretsiz uygulama getirildi.

Bir bu annelerin bir de gazetecilerin araçlara ücretsiz binişlerine asla anlam veremiyorum.

Ancak normal yolcuların pek de yararına dokunmayan, aksine bu yolculara zarar veren uygulama. Bunların getirdiği yük de tam biletlere yansıtılıyor ne yazık ki. 65+'den de belli bir miktar ücret alınmasını beklerken gereksiz yere başka bir ücretsiz uygulama getirildi.

Bir bu annelerin bir de gazetecilerin araçlara ücretsiz binişlerine asla anlam veremiyorum.
Ben açıkçası bu uygulamayı destekliyorum çünkü ebeveynlere kolaylık sağlıyor.

IMG_3520.jpeg

Gaziosmanpaşa'nın ne gibi bir özelliği var da gece hattı açılıyor, bunun açıklamasını yapabilecek biri var mı?
55B’yi katlettikleri için ve çırçır peronları verimsiz hale getirdikleri için yaranmaya çalışıyorlar bir de 50G kodunu vermelerine şaşırdım diğer hatta bilmiyordum kapanan hatların kodlarının başka hatlara atanabileceğini

Olabilir H-2 benzeri güzergah olursa çok gülünç olur
- 55G Gaziosmanpaşa – Beşiktaş Gece Hattı,
Gaziosmanpaşa – Eyüpsultan – Balat – Cibali – Unkapanı – Şişhane – Tarlabaşı – Taksim – Beşiktaş güzergâhında hizmet verecektir.

- 50G Göktürk – Taksim Gece Hattı ise,
Göktürk Köprübaşı Mahallesi – İstanbul Evleri – Hoşdere – Kemerburgaz – Hasdal – Alibeyköy Metro – Miniatürk – Halıcıoğlu – Kasımpaşa – Şişhane – Taksim arasında hizmet verecektir.

- 55G Gaziosmanpaşa – Beşiktaş Gece Hattı,
Gaziosmanpaşa – Eyüpsultan – Balat – Cibali – Unkapanı – Şişhane – Tarlabaşı – Taksim – Beşiktaş güzergâhında hizmet verecektir.

- 50G Göktürk – Taksim Gece Hattı ise,
Göktürk Köprübaşı Mahallesi – İstanbul Evleri – Hoşdere – Kemerburgaz – Hasdal – Alibeyköy Metro – Miniatürk – Halıcıoğlu – Kasımpaşa – Şişhane – Taksim arasında hizmet verecektir.
55G’nin seferleri 18 civarı başlamalı.

Geri
Üst Alt