Avrasyadan otobüs geçemiyormuş.100 Kadıköy-Koşuyolu-Avrasya Tüneli-Aksaray-Taksim (tek bilet, aktarma geçer)
Avrasyadan otobüs geçemiyormuş.100 Kadıköy-Koşuyolu-Avrasya Tüneli-Aksaray-Taksim (tek bilet, aktarma geçer)
36T’yi geri açıp habiplere uğrayan yahut başlayan bir depara sahip olabilirHabipler Transit civarına bir minnak son durak"cık" yapabiliriz,
79TA Habipler-Taksim(Defterdar Yokuşundan geçer)
79BO Habipler-Boğazköy Peronlar
Olabilir mi???
Nereden nereyeydi bu hat?36T’yi geri açıp habiplere uğrayan yahut başlayan bir depara sahip olabilir
Cebeci - TaksimNereden nereyeydi bu hat?
Boş gezenin boş kalfasının(benkarsan cenneti (?) olur da hangi talebin arzı bu
İkitelliden körüklükarsan cenneti (?) olur da hangi talebin arzı bu
Ben kendim inönü mahallesinde yaşıyorum evet metroya tabii ki aktarma lazım ama buradan aktarma yapılırsa sabah ve iş çıkış saatlerinde 1 saat papaz köprüsünde bekler durursunuz çok kilit bir trafiği vardır güneşli kavşağınınMK20 SÖĞÜTLÜÇEŞME - MİMAR SİNAN CADDESİ
MK21 SEFAKÖY METROBÜS / İNÖNÜ MAHALLESİ - MİMAR SİNAN CADDESİ
bu iki hat ile M9 hattına ücretsiz aktarma sağlanabilir.
Alibeyköy dolmadı mı zaten50BD Alibeyköy Metro - Bağcılar Devlet Hastanesi
Alibeyköy Metro - Çobançeşme - Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi - Baraj Yolu - Kemer Mh. - Atışalanı - Osmangazi Caddesi - Bağcılar Meydan - Bağcılar Devlet Hst.
TM33 Giyimkent - Alibeyköy Metro
33ES güzergahında olacak.
Tekstilkent - Giyimkent - Kemer Mh. - Meltem Sokak - Çukurçeşme Camii - GOP Hastanesi - GOP - Havuzbaşı - İslambey Caddesi - Üç Şehitler - Eyüpsultan - Teleferik Pierreloti - Eyüp Hst. - Sakarya Mh. - Silahtarağa - Alibeyköy Metro
TM32 Cevatpaşa - Alibeyköy Metro
Cevatpaşa - Yıldırım Mh. - Parkada - Ali Fuat Başgil - Yıldırım Lunapark - Bilgehan Caddesi - GOP Hastanesi - GOP Belediye - Pazariçi - Sakarya Mh. - Silahtarağa - Alibeyköy
146G Boğazköy / Bahçeşehir - Güzelce
Boğazköy - Bahçeşehir - Esenkent - Hoşdere Orhan Gazi Mh. - Mercedes-Benz - Alkent 2000 - Karaağaç - Bahşayiş - Hezarfen - Ahmediye - Tepecik - Tepekent - Murat Çeşme Mh. - Batıköy - Mimaroba - Sinanoba - Güzelce
MR43 olabilir. MR98 Bakırköy'e özgü bir kod olmalı.98MB denen boş hattı kapatıp onun araçlarını buraya devredebiliriz,
MR98 veya MR43 ?
Ekli dosyayı görüntüle 74990
Bu hattı çok isterdim ama Halkalı Marmaraydan Söğütlüçeşmeye uzatırsak çok sevinirim98MB denen boş hattı kapatıp onun araçlarını buraya devredebiliriz,
MR98 veya MR43 ?
Ekli dosyayı görüntüle 74990
mezarlığın üstü olan yol mu oluyor? söğütlüçeşmeyi tam bilmiyorumBu hattı çok isterdim ama Halkalı Marmaraydan Söğütlüçeşmeye uzatırsak çok sevinirimhep Söğütlüçeşme - Mall of İstanbul hattı istiyordum
Bence de 43 olmalı, 42 hemen batısındaki hat çünkü.MR43 olabilir. MR98 Bakırköy'e özgü bir kod olmalı.
Mezarlığa sola dönerken değilde sağa dönüşte 89S-MR52 hattının kalkış durağımezarlığın üstü olan yol mu oluyor? söğütlüçeşmeyi tam bilmiyorum
Alibeyköy’ün kapasitesi sınırsız iett çok seviyor çünküAlibeyköy dolmadı mı zaten
Ama yol uzamıyor mu sen harita üzerinden gösterebilir misin?Mezarlığa sola dönerken değilde sağa dönüşte 89S-MR52 hattının kalkış durağı
Haritadan yapmayı bilmiyorumda yuvarlak içine aldım dediğim yeri. Halkalı meydandan gelirken diş hastanesine doğru değilde 89A gibi gelebilir Sabahattin zaimi geçtikten sonra sağa dönerekAma yol uzamıyor mu sen harita üzerinden gösterebilir misin?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.