36HA
Yayla Mahallesi-Atatürk Havalimanı
Güzergah burada
Önerilere açığımdır, özellikle @Semih19-2 gibi bir yerliye
Güzergah burada
Önerilere açığımdır, özellikle @Semih19-2 gibi bir yerliye
Gereksiz36HA
Güzergah burada
Önerilere açığımdır, özellikle @Semih19-2 gibi bir yerliyeEkli dosyayı görüntüle 74960
Cebeci merkezi değil mi?Gereksiz
Yayladan hat açmak mantıksız bence . Şuan deparla birlikte 36V gayet yeterli . Fazlası , elimizdeki kaynağı har vurup harman savurmak olur . Kullanan illa olurdu belki ama öyle çok paket gibi gitmezdi millet
Ayrıca geri geliş kesinlikle boş olurdu . Cebeciye gidenler belki olurdu ama ordan habipler ya da yaylaya gelen yolcu tek tük olurdu . Bu tür havalimanına giden hatlar daha merkezi yerlerden açılmalı bence
Ne bileyim , Cebeci dir ki H-6 var orda da ya da bilemedim
Merkezi demek istedim de bütün yazılar birbirine girdiCebeci merkezi değil mi?
Böyle bir şey olabilir belki . Dediğim gibi Yayla’dan hat açmak isterseniz eğer 36V-1 i normal hattan ayırıp bunu yapabilirsiniz . Şuan zaten çoğu hattan iyi çalışan bir depar konumunda . Hem de milletin işine yarıyor . Kodunu bilemedim ama her şey kapılmışYayla yerine Sultangazi'den başlatırız,Öteki ucundan da Cihangir Mahallesine gidebilir
MOİ’den sonra içinde şöför haricinde hayat belirtisi bulunmaz36HA
Güzergah burada
Önerilere açığımdır, özellikle @Semih19-2 gibi bir yerliyeEkli dosyayı görüntüle 74960
Sanmam yapılsa bile 79GE nasıl bölünebilir ki ?Abi 79GE çok uzun değil mi bu hat nasıl bir şey ya
İkiye bölüp değişiklik yapılabilir mi
Biraz saçma geliyor bu hat bana Güvercintepeden Eminönüne niye hat açmışlar bir de ilk açıldığı zaman solo citarolar vardıAbi 79GE çok uzun değil mi bu hat nasıl bir şey ya
İkiye bölüp değişiklik yapılabilir mi
Birde pik saatlerde çalışıyor . Bana da mantıklı gelmiyor hiç . Akın akın insan kullansa anlayacağımda o da yokBiraz saçma geliyor bu hat bana Güvercintepeden Eminönüne niye hat açmışlar bir de ilk açıldığı zaman solo citarolar vardı
Habipler Transit civarına bir minnak son durak"cık" yapabiliriz,Sanmam yapılsa bile 79GE nasıl bölünebilir ki ?
Osmanlı Konutları - Arnavutköy ve
Arnavutköy - Eminönü olarak bölünebilir de . 336 var( Ki Arnavutköy’ün içinden bile geçmiyor hat , böyle olsa içine girmek zorunda kalır )
Başka türlü de bölünmez .
79GE abartıldığı kadar uzun hat değil bence
Habipler transit yol da boş alanlar sanırım askeri alan ( Mahmutbey yoluyla karıştırıyor olabilirim ) . Yapılabilir mi bilmiyorum . Boğazköy Peronlar kesin tutmaz ondan eminim amaHabipler Transit civarına bir minnak son durak"cık" yapabiliriz,
79TA Habipler-Taksim(Defterdar Yokuşundan geçer)
79BO Habipler-Boğazköy Peronlar
Olabilir mi???
Defterdar Yokuşu çift yönse oradan gitsin, o zaman Taksim değil de Beşiktaş'ta son durak yapar ya da Eminönü'nde srabil kalabilirHabipler transit yol da boş alanlar sanırım askeri alan ( Mahmutbey yoluyla karıştırıyor olabilirim ) . Yapılabilir mi bilmiyorum . Boğazköy Peronlar kesin tutmaz ondan eminim ama
Taksim aracının nerden gittiği önemli . Bir şey diyemem
Yok estağfurullah önerilere açığım tabii ki, ama Habipler Transit civarı askeri değil gibi, sadece viyadük altı olduğundan sanırımBiraz sonra hermes : “ O olmaz , bu olmaz . Ne istiyosunuz siz lan “ diye çıkışırsa şaşırmayacağım![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.