Tema düzenleyici

İETT'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
36HA

Yayla Mahallesi-Atatürk Havalimanı

Güzergah burada
Önerilere açığımdır, özellikle @Semih19-2 gibi bir yerliye
Screenshot_20250725-235632_Maps.jpg

36HA

Yayla Mahallesi-Atatürk Havalimanı

Güzergah burada
Önerilere açığımdır, özellikle @Semih19-2 gibi bir yerliyeEkli dosyayı görüntüle 74960
Gereksiz 😆
Yayladan hat açmak mantıksız bence . Şuan deparla birlikte 36V gayet yeterli . Fazlası , elimizdeki kaynağı har vurup harman savurmak olur . Kullanan illa olurdu belki ama öyle çok paket gibi gitmezdi millet
Ayrıca geri geliş kesinlikle boş olurdu . Cebeciye gidenler belki olurdu ama ordan habipler ya da yaylaya gelen yolcu tek tük olurdu . Bu tür havalimanına giden hatlar daha merkezi yerlerden açılmalı bence
Ne bileyim , Cebeci dir ki H-6 var orda da ya da bilemedim

Gereksiz 😆
Yayladan hat açmak mantıksız bence . Şuan deparla birlikte 36V gayet yeterli . Fazlası , elimizdeki kaynağı har vurup harman savurmak olur . Kullanan illa olurdu belki ama öyle çok paket gibi gitmezdi millet
Ayrıca geri geliş kesinlikle boş olurdu . Cebeciye gidenler belki olurdu ama ordan habipler ya da yaylaya gelen yolcu tek tük olurdu . Bu tür havalimanına giden hatlar daha merkezi yerlerden açılmalı bence
Ne bileyim , Cebeci dir ki H-6 var orda da ya da bilemedim
Cebeci merkezi değil mi?

Yayla yerine Sultangazi'den başlatırız,Öteki ucundan da Cihangir Mahallesine gidebilir
Böyle bir şey olabilir belki . Dediğim gibi Yayla’dan hat açmak isterseniz eğer 36V-1 i normal hattan ayırıp bunu yapabilirsiniz . Şuan zaten çoğu hattan iyi çalışan bir depar konumunda . Hem de milletin işine yarıyor . Kodunu bilemedim ama her şey kapılmış 🙁
36C olmasa kesin bu olurdu ya da 36Y
Çünkü millet hala bazı saatleri karıştırıyor Vezneciler arabası ile . A-252 ye bindim bugün tabelanın yarısı çalışmıyor. Yanlış binenlerin haddi hesabı yoktu

Ben mümkün olsaydı eğer 36L yi Yayla’ya uzatmak isterdim . Eskiden çok istiyordum . Beşiktaşa gittiği dönemlerde . Levente kısalınca bir gün bindim . Şoförler zaten kısalsın diye binbir takla atıyormuş . O sözü duyduktan sonra bir daha da böyle bir hevesim olmadı maalesef . Yıllardır hat önerisi yapmıyorum İett’ye .
Kapının önünden 20 dakikada bir araç geçince böyle oluyor işte . İnsan bi tane daha bi tane daha diye diye işin b*kunu çıkarıyor 😆😆
Elinizdekinin değerini bilin

Abi 79GE çok uzun değil mi bu hat nasıl bir şey ya
İkiye bölüp değişiklik yapılabilir mi
Sanmam yapılsa bile 79GE nasıl bölünebilir ki ?
Osmanlı Konutları - Arnavutköy ve
Arnavutköy - Eminönü olarak bölünebilir de . 336 var :D ( Ki Arnavutköy’ün içinden bile geçmiyor hat , böyle olsa içine girmek zorunda kalır )
Başka türlü de bölünmez .

Sanmam yapılsa bile 79GE nasıl bölünebilir ki ?
Osmanlı Konutları - Arnavutköy ve
Arnavutköy - Eminönü olarak bölünebilir de . 336 var :D ( Ki Arnavutköy’ün içinden bile geçmiyor hat , böyle olsa içine girmek zorunda kalır )
Başka türlü de bölünmez .
Habipler Transit civarına bir minnak son durak"cık" yapabiliriz,
79TA Habipler-Taksim(Defterdar Yokuşundan geçer)
79BO Habipler-Boğazköy Peronlar

Olabilir mi???

Habipler Transit civarına bir minnak son durak"cık" yapabiliriz,
79TA Habipler-Taksim(Defterdar Yokuşundan geçer)
79BO Habipler-Boğazköy Peronlar

Olabilir mi???
Habipler transit yol da boş alanlar sanırım askeri alan ( Mahmutbey yoluyla karıştırıyor olabilirim ) . Yapılabilir mi bilmiyorum . Boğazköy Peronlar kesin tutmaz ondan eminim ama
Taksim aracının nerden gittiği önemli . Bir şey diyemem

Habipler transit yol da boş alanlar sanırım askeri alan ( Mahmutbey yoluyla karıştırıyor olabilirim ) . Yapılabilir mi bilmiyorum . Boğazköy Peronlar kesin tutmaz ondan eminim ama
Taksim aracının nerden gittiği önemli . Bir şey diyemem
Defterdar Yokuşu çift yönse oradan gitsin, o zaman Taksim değil de Beşiktaş'ta son durak yapar ya da Eminönü'nde srabil kalabilir

Geri
Üst Alt