Çok şaşırdımda ben 10 hattında 2 tane körüklü otobüs gördüm.

Evet. Yaklaşık bir aydır -2 deparında 4 körüklü otobüs çalışıyor toplamda. Körüklü otobüsler bu hatta can suyu oldu. 14B'ye de yakın zamanda körüklü araçlar eklendi.Çok şaşırdımda ben 10 hattında 2 tane körüklü otobüs gördüm.![]()
Yenimahalle den körüklü araç geçeceği zaman trafik polisinin semte giriş çıkışları kapatması lazım11H hattı komple "İETT." 'ye geçsin ve körüklü "CİTARO." ve "CONECTO." çalışsın işte bu kadar.![]()
19E ve 19A'nında -2 deparında conecto g varEvet. Yaklaşık bir aydır -2 deparında 4 körüklü otobüs çalışıyor toplamda. Körüklü otobüsler bu hatta can suyu oldu. 14B'ye de yakın zamanda körüklü araçlar eklendi.
19YK da aynı şekilde. Garaja boş körüklü conecto gidiyordu geçen. Metroya entegre edilebilir.Kesinlikle 129L, 122C, 122D ve 19'lu hatların bir çoğunda körüklü otobüs ziyan ediliyor.
19YK'da körüklü var çünkü 19YK fazla öğrenci yolcusu var19YK da aynı şekilde. Garaja boş körüklü conecto gidiyordu geçen. Metroya entegre edilebilir.
19E'nin -2 deparı mesela.Kesinlikle 129L, 122C, 122D ve 19'lu hatların bir çoğunda körüklü otobüs ziyan ediliyor.
Eskiden hatırlıyorum körüklü araçlar çalışırdı conecto-citaro-karsan görmüşlüğü ama neden artik vermiyorlar anlamiyorum.Hatta 79Y nin daha çok ihtiyaci var akşamlari sefaköyde doluyor kayaşehire giderken
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.